Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Спи, спи, зодиак!

Спи, спи, зодиак!

  • 02.10.12 09:01#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Спи, спи, зодиак!Сладките сънища” на всяка зодия?!?

    Овен
    Те не винаги сънуват, дори и да сънуват, то техните съновидения са свързани с техните проблеми. Интересното тук е, че това е един голям плюс за тази зодия. По време на сън те разрешават своите проблеми и на сутринта се събуждат с конкретни решения.


    Телец
    Съновиденията може да се свързани с конкретни проблеми на близки и познати. Не са изключени случай при които те са и крайно негативни т.е. наличието на кошмари. Чести тази зодия сънува силно еротични сънища или са свързани с ядене, храна и гастрономически вкусотии. Този тип сънища разтоварват Телеца.

    Близнаци
    Съня им се изпълнен с постоянно повтарящите се събития, които почти винаги имат различен завършек. Спокойно може да определим съновиденията на Близнаците като „мистични”. Тази зодия не трябва да анализира своя сън и да се опитва да го разгадае посредством съновник.

    Рак
    Всяко съновидение на тази зодия, носи тяхно желание, не зависимо дали то е приложимо в действителност.Рака може да сънува и нарочно да се буди за провери дали това наистина се случва. Дори в съня си, тази зодия се опитва да спази определени норми и задължения.

    Лъв
    Често Лъва може да стане свидетел и пряк участник на дежаву . За това е трябва тази зодия да оценява своите съновидения и да им отдава нужното внимание. Представителите на тази трябва да следят своите сънища, по дни и дати на сънуване. Задължително трябва да ги анализират със съновник, дори съня им да е с „пъстър” и фантастичен сюжет.

    Дева
    Девите често се превъплъщават в чужд образ и наблюдават цялото действие на съновидението от друга гледна точка. Земната зодия дава свобода на своята натура в подобни сънища с възвишен характер. Нужно е, да се чувстват спокойни и щастливи за да не сънуват кошмари. Освен романтично настроени, сънищата на Дева са с глобален характер като показват световни проблеми.

    Везни
    Представителите на тази зодия са склонни често летят в своите сънища.Везните се тревожат постоянно, за това често мислят фаталистично без видима причина за своите близки и познати. Страховете им често се реализират в техните съновидения, което им носи допълнително безпокойство и проблеми със съня.

    Скорпион
    Скорпионите имат може би най- невероятните сънища от целия зодиак и винаги не зависимо какво изобразяват в основата се крие магия – мистика. Често сюжета на техните сънища изобразява как животно се превръща в човек и обратното. Това се дължи на факта, че Скорпионите имат тясна връзка с природата като цяло.

    Стрелец
    Стрелец просто ляга вечерта и се буди сутринта отпочинал, без спомен да е сънувал нещо. При тази зодия съществуват особен род предсказателни съновидения, които след тълкувание със съновник, почти винаги предвещават бъдещето.

    Козирог
    Сюжети на съновидения за тази зодия са празници, изразяване на емоция като плач, смях и т.н.. Когато този сюжет не се заменя с извънземни цивилизации и прочее е сигурен знак, че Козирога е пълна кондиция.Добрите сънища за Козирог са тези, които са свързани с природата или главни действащи лица са хора от неговото обкръжение.

    Водолей
    Водолей сънува и интерпретира сънищата си както на него му е угодно. Сюжета на техните сънища много често е свързан с нещастие и беди, които се случват на техни близки хора, на които държат. Все пак, зодия Водолей има пророчески сънища, но свързани с елементарни битови неща. Не трябва да бъдат подценявани и съновиденията им свързани с науката и бъдеще изобретения.

    Риби
    Риби може да излягат от суровата действителност и стресиращия ден в един приятен сън изпълнен с хармония и добри дела. Най- често сюжетите на техните съновидения са свързани с един по- добър и идеален свят. За това може да ги наречем без притеснения ИДЕАЛИСТИЧНИ!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest