Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах Св. Параскева

Сънувах Св. Параскева

• 20.09.12 11:40#1jozephinajozephinaРегистрация: 20.09.12Град: СофияОтговори: 3Сънувах Св. ПараскеваЗдравейте,
    Сънувах следният сън.
    Погледнах през прозореца и видях една картина. Попитах една близка /мисля, че беше мама/ коя е тя? А тя отговори Св. Параскева? След това картината оживя.
    Беше в една лодка /беше млада и много красива облечена в черно с тъмни очи и коси - бяха хванати с кърпа/ с един по-възрастен мъж до нея с къса брада /по-светъл/. Зад тях имаше около 3-4 мъже. Тя се обърна към него и той я попита какво, а тя му отговори нищо и се усмихна. После започна да говори за някакви свитъци на мъжа. Аз напрягах и четях по устните им какво си говореха, понеже не ги чувах. До мен имаше хора и аз казах, че говорят за някакви свитъци. Момичето до мен отгърна една книга и каза, че такова нещо не пише в нея и едва ли не това не е истина, че това го няма в книгата и щом го няма, значи не се е случвало /един вид в книгата беше написано всичко от историята. И ми казаха да мълча и да не говоря, че ако ме чуят другите ще ме помислят за луда. След това пак погледнах и видях един човек облечен, като монах в черно с качулка и до него не помня пак ли беше тя или мъжа, но мисля, че беше тя, но по-възрастна.

Ще се успокоя, ако може някой да ми каже, какво означава този сън. Извинете ме за граматическите грешки, защото вероятно имам такива.

ОтговорОтговор с цитат
  • 21.09.12 12:05#2wlinkwlinkРегистрация: 29.04.11Град: -Отговори: 38от: Сънувах Св. ПараскеваПривет,

можеш ли да си спомниш още детайли от тоя сън??

Дори да изглеждат тотално неважни.
    Като подробности от дрехите, цветове, време, етс.

ОтговорОтговор с цитат
  • 21.09.12 12:43#3jozephinajozephinaРегистрация: 20.09.12Град: СофияОтговори: 3от: Сънувах Св. ПараскеваЗдравейте отново,

Картината беше стара и олющена. Когато оживя, сякаш погледнах назад във времето. Лодката беше стара показваха се няколко цвята бои. Тъмно - червено, ръждиво, синьо-зелено, кафяво, черно. Мъжете бяха с ризи с навити ръкави. Бели ризи с преплетени в каре червени и сини нишки. По-възрастния мъж беше с бяла риза. А тя беше облечена в черно с кърпа на главата. Чувството беше много приятно, когато я видях. Излъчваше добродушие.
    Жените които бяха около мен в стаята не помня как бяха облечени, но си спомням, че момчето се смееше много на това което казах и беше облечено, като онези в лодката. Момичето което гледаше в книгата беше светло с хваната руса коса. Почнаха да влизат и други хора и се събудих.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.09.12 01:29#4wlinkwlinkРегистрация: 29.04.11Град: -Отговори: 38от: Сънувах Св. ПараскеваЩе ти драсна мнението си на лично мсг ако нямаш против.

Това не значи че други не трябва да се включват тука разбира се.
    Ще ми е любопитно да сверя с тях.

^
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.10.12 08:45#5мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Сънувах Св. ПараскеваМоже още да се коментира този странен сън като например от къде ти дойде това заглавие защо точно Св-Параскева
    нищо не пишеш тук за за това уточни още подробности за заглавието от къде дойде та точно това. Понеже виждащ картината на св. Параскева а лодките и другите неща в тази картина ли бяха или видя в картината само образа на светеца?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.10.12 12:03#6jozephinajozephinaРегистрация: 20.09.12Град: СофияОтговори: 3от: Сънувах Св. ПараскеваЗдравейте,

Заглавието е Св. Параскева, защото върху нейния образ ми се концентрира вниманието в съня ми. Видях картината вниманието ми се насочи върху жената. Попитах коя е тя, отговори ми на въпроса майка мисля, че беше. Каза: "Това е Св. Параскева". До нея стоеше по-възрастен мъж, а зад тях трима или четирима млади мъже. Всички които споменах стояха изправени в лодката.Сега се сещам, че когато попитах и изместих поглед, не знаех дали пак ще видя оживялата картина. После пак погледнах и тогава започна разговора между двамата /по-възрастния мъж и Св. Параскева/. Надявам се да помогна с това уточнение.

Поздрави и благодарности,
    Жозефина.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest