- 15.09.12 04:09#1Страшното вчераПо Discovery всяка вечер дават Истории с духове. Гледах го и още в началото разбрах че няма да ми хареса. Смених канала на музикален. Започнах да правя айробика. Изведнъж телевизорът сам се изключи. Малко се уплаших, но го включих отново. Мислех че има токов удар. След това каналът се смени сам и отново отиде на Discovery! :yawn:
Изключих телевизора, отидох в банята измих се и легнах. В 01:00 през ноща компютъра ми се включи сам. Мислех че е заради режим Заспиване. Реших да гледам телевизор защото това беше единственото което можех да правя. Включих музикален канал с рок и почнах да кофея. От стаята ми се чу звук от счупена чаша (това е странно защото аз не държа чаши в стаята си). Сепнах се, толкова много че звъннах на приятелката ми и я поканих да гледаме телевизия. Тя седна до мен взе една чаша с вода. Отидох до тоалетната, върнах се, видях приятелката ми как седи в единия ъгъл на стаята. Каза, че чашата полетяла и се ударила в стената съвсем сама. :yawn: :yawn: :yawn: Цяла нощ не мигнахме. Стояхме до 6 и най-накрая заспахме.
След тази случка, продадох апартамента си и си купих нов!!! Макар че нещата изобщо не се промениха... :yawn:ОтговорОтговор с цитат - 05.10.12 06:47#2от: Страшното вчераМоже би , духът иска нещо от теб! Отиди на църква запали свещ и се прибери , ако нестане нищо викни свещеник да освети апартамента.Успех !!!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest