- 02.09.12 10:03#1Екскурзия в училищеВеднъж сънувах, че сме на някаква екскурзия от училище. Аз стоях с моята приятелка на по задните седалки и зад нас имаше момчета. Не помня за какво стана въпрос, но изведнъж момчето зад мен ми прошепна, че ме харесва и не помня още какво... Денят, в който сънувах това беше 31 август срещу 1 септември 2012г. Моля ви искам да го разтълкувам, защото не мога да си го избия тоя сън от главата!!! ОтговорОтговор с цитат
- 05.09.12 09:31#2от: Екскурзия в училищеХммм... какво мога да ти кажа може и да е вярно,може и да е плод на някое наскоро подобно изживяване, може и да е плод на фантазията ти (примерно ако и ти го харесваш това момче).Всичко си е много относително, зависи ти как си го усетила.Първото усещане винаги е най-вярно и се довери на него (т.е инстинкта или шестото чувство), намеси ли се логичното мислене всичко се размазва.Или пък просто изчакай да видиш какво ще стане и не го мисли толкова. ОтговорОтговор с цитат
- 06.09.12 12:19#3от: Екскурзия в училищеАми да, но момчето от съня ми е непознато. Нито съм гледала подобен филм, нито съм се сещала за училище или екскурзии. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest