Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Много странен сън

Много странен сън

  • 28.08.12 12:58#1В.А.В.А.НовакРегистрация: 28.08.12Град: -Отговори: -Много странен сънТака... 1рво да започна с това, че съм на 17 години и НЯМАМ ДЕТЕ (ще разберете защо го казвам)
    Сънувах, че заедно с едно дете бягаме от някакви хора.. имаше и едно куче.. 1рво се скрихме в някакъв огромен магазин, после в кола, после отидохме на някакво летище и намерихме старо хале в което имаше едни много странни ... (не знам как да го опиша, приличаха на крила на самолет) оказа се, че някак си тези неща летят (тук вече малко фантастика, ама какво да се прави, това сънувах) и им се измъкнахме на тези хора благодарение на тези криле. Следващото което помня, беше, че стоях на една спирка и плачех.. имах и дете в ръцете (малко, на 1 годинка), което в съня ми определено беше мое ... Беше момиченце, а онези хора искаха да ми го вземат и аз отново бягах от тях ... бягах през цялото време от съня ми, но вече с това дете в ръцете си.. първо видях един познат (приятел) и поисках да се скрия при него и жена му.. той живее в блок и ме скри в едно като стаичка , от онези който ги има в блоковете между етажите , само че тази беше непосредствено до входната му врата на апартамента.. вратата беше дървена, а след нея имаше тежка желязна врата, а аз заключвах и двете отвътре с голяма верига и катинар. В един момент забелязах, че катинара го няма и избягах пак, защото мъжете ме бяха намерили .. бягах много време, но не се изморявах .. едни момченца (малки) ми предложиха да се скрия в тях, но и там ме намериха.. Аз успях да ги видя като влизат във входа и избягах, докато те претърсваха апартамента на момченцата .. и така бягах и се крих и бягах и се крих, като през цялото време детето беше в ръцете ми .. последно като ме намериха, помня, че удрях мъжете с нещо и плачех.. после си взех детето отново, излязох от входа, но вече не бягах от никого, бях си прегърнала детето и просто вървях и плачех ... :cry: след това го пуснах да си играе на една полянка, но то стоеше само при мен, не искаше да го пусна.. и последното от този сън беше, че ми се обадиха и ми казаха, че детето ми постоянно пита за мен и бяга от всички, за да ме търси (бях го оставила в детска градина, някак си вече беше малко по - голямо) ..

    ии това е, не знам как да го тълкувам, през целия си сън ме беше страх, виждах какво се случва кристално ясно, чувствах болка когато ме удареха ( а по принцип съм сънувала, че ме удрят, че си пукам главата, че ме блъска кола, но не усещах болка ) .. всичко беше толкова ясно и реално, сякаш не е сън .. как да го тълкувам ..
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest