Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Казаха ми,че имам магия за раздяла!

Казаха ми,че имам магия за раздяла!

• 18.08.12 01:28#1АлександраАлександраРегистрация: 18.08.12Град: -Отговори: 2Казаха ми,че имам магия за раздяла!Здравейте!Съвсем нова съм тук. Незнам към кого да се обърна и от кого да поискам помощ и съвет. Преди няколко дни съвсем случайно се озовах при една жена, която гледа на карти. Бях при нея с моя колежка и си казах, че нищо не губя ако гледа и на мен. Учуди ме, че доста неща позна и ми каза, че съм разделена с приятеля ми и някой ни е направил магия за раздяла, ще сме заедно, но трябва да я разваля. А ние наистина като се разделихме нямаше кой знае каква причина, не мога даже да си го обясня! Много се обичаме, поддържаме приятелски отношения, аз го помолих пак да сме заедно, но той отказва. Казва "обичам те, но не мога"!

При кого да отида и какво да направя незнам! Сигурно има и много шарлатани! Моля помогнете, ако някой знае към кого да се обърна от Ямбол и региона, ще съм ви много благодарна!

Извинявам се, ако не тук е мястото на темата ми!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.08.12 12:02#2MorenaMorenaРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Казаха ми,че имам магия за раздяла!Възможно е.
    Не мога да ти препоръчам човек, при когото да идеш, но разпитвай, все ще попаднеш на точния човек, и все пак не им имай много вяра, защото знаеш как стоят нещата, повечето са шарлатани. Искат ли ти голяма сума пари- бягай, да знаеш, че се опитват да те излъжат. :n:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.08.12 01:33#3АлександраАлександраРегистрация: 18.08.12Град: -Отговори: 2от: Казаха ми,че имам магия за раздяла!Жената,която ми гледа,каза,че нищо не може тя да направи.Съвсем случайно попаднах на човек,който казва,че имам наистина и я развали уж.Не ми е искал пари,на никой не иска,колкото оставиш.Сега ще чакам някакво развитие. ОтговорОтговор с цитат
  • 03.09.12 05:33#4ChaosChaosРегистрация: 08.08.12Град: ВарнаОтговори: 47от: Казаха ми,че имам магия за раздяла!И как я е развалил ако мога да попитам? Това е много важно,защото повечето пъти трябва да има нещо намерено в домът,колата или на дреха...има още купища места,на които се слагат,но трябва да се намери за да се развали.Повечето,които предлагат подобни услуги не са кой знае колко вещи в занаята и затова им трябват някакви материали/предмети(не го правят енергиино)Ако нищо не сте намерили значи най-вероятно нищо не е разваленО.Съветвам те да си намериш и прочетеш малко повече инфо за това, като например как изглежда и какви средства са използвани и да потърсиш из дома си (или там където сте обитавали заедно)...Но не спирай да търсиш някакви хора,които наистина разбират.Успех!
    П.С. Ако намериш нещо подозрително за нищо на света не го пипай с гола ръка(вземи пинсети или нещо подобно), и също така не го изхвърляй на боклука(то и оттам ще продължава да действа)обикновенно се изгарят или се хвърлят в течаща вода. Надявам се да съм помогнала с нещо!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.09.12 12:33#5АлександраАлександраРегистрация: 18.08.12Град: -Отговори: 2от: Казаха ми,че имам магия за раздяла!Човека,който я разваля ми каза,че са пръскали с нещо в къщи и няма да намеря нищо.Изчетох доста по темата,долу горе добих представа какво може да представлява.Освен,че уж развали магията,човека направи и ритуал някакъв за събиране с приятеля ми,нали магията била за раздяла..Дали ще има ефект незнам,и ако има,то след колко време ще е..Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest