Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Усмивка от преподавателя ми от университета

Усмивка от преподавателя ми от университета

• 29.07.12 10:15#1MorenaMorenaРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117Усмивка от преподавателя ми от университетаЗдравейте,
    снощи сънувах за пореден път преподавателя ми от университета, както предният път снощи ме гледаше и ми се усмихваше. Значи ли нещо съня ми и цялата тази поредица от сънища?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.07.12 12:58#2albenaalbenaРегистрация: 31.07.12Град: -Отговори: 11от: Усмивка от преподавателя ми от университета
    Здравей. Твоя сън ознчава, че мислиш за твоя преподавател, и щом той ти се усмихва, значи е на добро.В търсене на съновника на понятието усмивка, усмихваш- Усмихва ли ти се някой в съня ти, значи ти предстои да бъдеш опростен за твой грях или ще получиш награда за заслуги, които са забравени отдавна. Ако сънуваш, че се усмихваш насън, значи ти предстоят хубави вести и голям късмет.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.08.12 09:45#3edno momi4e...edno momi4e...Регистрация: 12.04.12Град: -Отговори: 54от: Усмивка от преподавателя ми от университетаКак пък не , очевидно щом преподавателя ти се е усмихнал, значи се заражда нещо между вас! Ужас пак се случва, преподавател с ученичка-любовница, още един разбит брак! Просто не мисли за него и избягвай погледа независимо всичко! Това, че ти се е усмихнал в съня ти това значи, че си мислиш за него, а не трябва :s: ОтговорОтговор с цитат
  • 02.08.12 10:45#4MorenaMorenaРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Усмивка от преподавателя ми от университетаedno momi4e... :Как пък не , очевидно щом преподавателя ти се е усмихнал, значи се заражда нещо между вас! Ужас пак се случва, преподавател с ученичка-любовница, още един разбит брак! Просто не мисли за него и избягвай погледа независимо всичко! Това, че ти се е усмихнал в съня ти това значи, че си мислиш за него, а не трябва :s:
    Спокойно не е женен Не съм го виждала от два месеца. А и не съм забелязала някакви знаци, с които да ми покаже, че ме харесва. Даже съм убедена , че не ме помни.
    Точно там е работата, че не си мисля за него. Надявам се да не го сънувам повече, защото нямам идея как да предотвратя тези сънища.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.08.12 06:28#5edno momi4e...edno momi4e...Регистрация: 12.04.12Град: -Отговори: 54от: Усмивка от преподавателя ми от университетаТогава преди заспиване може да си мислиш за нещо съвсем различно, представи си, че си на едно по-хубаво място, любимото ти и си прекарваш страхотно, мисли за мястото чаак докато заспиш и да се надяваме онзи да не се появява повече :x: ОтговорОтговор с цитат
  • 04.08.12 01:52#6MorenaMorenaРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Усмивка от преподавателя ми от университетаedno momi4e... :Тогава преди заспиване може да си мислиш за нещо съвсем различно, представи си, че си на едно по-хубаво място, любимото ти и си прекарваш страхотно, мисли за мястото чаак докато заспиш и да се надяваме онзи да не се появява повече :x:
    Аз най-много искам да не го сънувам повече.
    Благодаря за коментарите, ще пробвам да си мисля, за някое любимо място преди сън.

ОтговорОтговор с цитат
  • 04.08.12 10:16#7мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Усмивка от преподавателя ми от университетаДоста импулсивен човек сте и бих казала много положително настроена към живота а това говори за прекрасно минало в детството ви. Този сън са вашите емоции понеже сте доста импулсивна и нещо се е запаметило в подсъзнанието ви и в съня ви излиза наяве като дори чрез вашият преподавател но това не значи че тои има нещо към вас просто такъв е сънятя ви именно сънят се влияе от вашето подсъзнание не забравяйте това. Писала съм за съня тук преди време може да потърсите и да прочетете.
    Успех мила
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest