Sanovnik.bg»Форум»Съновник» Сънувах, че съм на екскурзия в Австралия

Сънувах, че съм на екскурзия в Австралия

• 29.07.12 10:52#1Angelina.JolieAngelina.JolieРегистрация: 29.05.11Град: -Отговори: - Сънувах, че съм на екскурзия в АвстралияЗдравейте, скъпи съфорумници!
    Пускам тази тема, защото ми трябва помощ да разтълкувам един свой сън, който силно ме заинтригува.

Сънувах, че съм на екскурзия в Австралия. Спомням си, че с колата минахме през Сидни. Климатът беше тежък и не ми понасяше. Продължихме нагоре по пътя и спирайки на една отбивка видях малка сгушена под един храст птичка. Когато се опитах да я погаля тя започна да съска срещу мен. След това продължихме по пътя и стигнахме нещо като площад с едно кафе. Аз и баща ми седнахме в кафето, а майка ми с приятелско семейство тръгна по нещо като екопътека. След няма и две минути чухме силен рев на животно. Майка ми и останалите дотичаха обратно, викайки: "Мечка!". Качихме се в колата, но не потеглихме. Появи се мечка гризли с две мечета (мечки в Австралия?! wtf?)след нея дойде бяла мечка с мечето си. Точно до мястото, откъдето се появиха мечките имаше къща обитавано от една възрастна жена. Жената взе бялото мече, а майката не го защити. В двора й видях отворена клетка с две панди. След това просто си тръгнахме с колата.
    В съновника намерих това:
    Видиш ли в съня си панда, значи ще имаш чудновата любовна връзка.
    Сънуваш ли бяла мечка, значи ти предстоят терзания в любовен план.
    Птица в съня ти е знак за възвишени идеали, внушение и вестители, изпратени от отвъдното или от мъртвите.
    Видиш ли в съня си бяло мечe, ще се радваш.

Проблема ми е че не мога да свържа правилно нещата и да разтълкувам значението на съня. :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.07.12 01:24#2albenaalbenaРегистрация: 31.07.12Град: -Отговори: 11от: Сънувах, че съм на екскурзия в АвстралияЗдравей. Доста интересен сън си изкарала.Виждам, че си поровила с търсачката на съновника за животните, но си пропуснала още неща. Ще се опитам да ти обясня аз както го разбирам.

Сънувах, че съм на екскурзия в Австралия. [b]- Сънуваш ли, че отиваш на екскурзия, ще настъпи промяна в живота ти. Сънуваш ли, че вече си на екскурзия, моментът е подходящ за започване на диета или някакъв здравословен режим.( За начало, това иска да каже, че сега може да имаш лек здравословен проблем, които трябва да обърнеш внимание).
    Спомням си, че с колата минахме през Сидни. [u] (Тук не спомена, кой кара кола и каква кола- нова, стара).Караш ли кола в съня си, ще постигнеш бърз напредък в заниманията си. Но ако самите вие се намирате зад волана, можете да претърпите неуспех.Сънуваш ли лека кола, ще имаш постижения в областта на интелектуалните занимания.
    Продължихме нагоре по пътя...[/b] (не си споменала какъв е пътя- с дупки, прав ли е пътя, асфалтиран ли е. Нагоре- означава, че вървиш в правилна посока.)вървиш в съня си по пътя, значи в скоро време се издигнеш, ще постигнеш голям успех. Видиш ли в съня си осеян с дупки, с препятствия или криволичещ път, значи ще имаш спънки и трудности в делата си. Вървиш ли насън по такъв път, значи с усилия и бавно ще прогресираш. Видиш ли удобен и широк път в съня си, значи ще се открият големи хоризонти и възможности за теб.
    Птица в съня ти е знак за възвишени идеали, внушение и вестители, [b](Предупреждава да внимаваш с кого се доверяваш).
    Две минути- [/b] -Видиш ли в съня си числото две, значи че ти предстои да промениш напълно навиците и вижданията си. Цифрата две ако видиш насън, значи че не си доволен от живота си и трудно ще го промениш.
    Рев на животно- [b]- Чуеш ли насън рев на животно, предстои ти фалшива тревога или лъжа. Чуеш ли в съня си рев на диви животни, значи ще се опитат да те разколебаят, да те отклонят от поетия път или да те сплашат.
    Бяла мечка- Сънуваш ли бяла мечка, значи ти предстоят терзания в любовен план.[/b]
    Отново числото две мечета- Видиш ли в съня си числото две, значи че ти предстои да промениш напълно навиците и вижданията си.
    Възрастна жена- [b]-Видиш ли в съня си възрастна жена, значи ще придобиеш ценни умения и знания.
    И отново числото две.[/u]
    Панди- [u]- Видиш ли в съня си панда, значи ще имаш чудновата любовна връзка.
    Когато сънуваш нещо, е добре да разгледаш по задълбочено, и ще видиш отговора на въпросите ти.
    Надявам се, че съм ти помогнала
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.08.12 11:35#3MorenaMorenaРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Сънувах, че съм на екскурзия в АвстралияАз пък често ходя до САЩ насън.
    Последният път сънувах, че уча там. :facepalm:
    Имала съм сънища, в които се разхождам из Ню Йорк.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest