Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Сънищата ми се сбъдват...

Сънищата ми се сбъдват...

• 22.07.12 12:36#1azazРегистрация: 22.07.12Град: -Отговори: -Сънищата ми се сбъдват...Ще започна направо-миналата нощ сънувах пожар в стаята ми видях го но го оставих, не се втурнах да го гася просто стоях безучастна. След това се озовах на място с много хора. Там също имаше пожар, но над една камина, която също гореше, имаше разпръснати очи. Сутринта се събудих. Всичко си беше наред, но вечерта в стаята си усетих миризма на изгоряло-погледнах на терасата и скарата гореше аз само извиках че има пожар и не направих нищо друго. Майка ми се погрижи. След малко чух за атентатът по телевизията- за взривът и тогава се сетих за разпръснатите очи.

Не знам какво да мисля, имам чувството че се побърквам...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.08.12 06:21#2ivan dimovivan dimovРегистрация: 02.08.12Град: -Отговори: 1от: Сънищата ми се сбъдват...И на мен много сънища ми показваха нещо или се сбъдваха, но това беше в детството ми -странно нещо наистина, но през последните години нямам вече такива интересни преживявания.Има много феноменални неща на тоя свят ,които науката не може да обясни ...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest