Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сградата се взриви и изхвърчах

Сградата се взриви и изхвърчах

• 21.07.12 10:56#1симонасимонаРегистрация: 21.07.12Град: СофияОтговори: 1Сградата се взриви и изхвърчахПреди няколко дни сънувах, че се намирам в някаква сграда не помня точно каква. В един момент сградата се взриви и аз отхвърчах от взривната вълна през целия булевард и се озовах в страни от платното. Станах и се изтупах от прахта и нямах никакви наранявания. След мен едно непознато момче цялото облечено в бяло също се озова на същото място на което и аз бях паднала. Стана изтупа се и той погледна ме и продължи на някъде незнам на къде. Спомням си също, че преди самия взрив видях ослепителна бяла светлина и после всичко се случи.

Какво може да значи това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.07.12 11:27#2BoryanaBoryanaРегистрация: 08.04.12Град: СофияОтговори: 19от: Сградата се взриви и изхвърчахЗначи, че много тежко си приела новините около атентатите тези дни...ОтговорОтговор с цитат
  • 29.07.12 01:29#3симонасимонаРегистрация: 21.07.12Град: СофияОтговори: 1от: Сградата се взриви и изхвърчахТова е,че се случи доста преди атентата в Бургас.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest