- 20.07.12 10:30#1Усещам чуждо присъствиеЗдравейте, нов съм в този форум и ми трябва помощ. Всичко започна преди няколко месеца една вечер след като се събудих чух как някой в стаята ми свирна след това толкова бързо заспах и почти изпаднах в безсъзнание.
След като се събудих си помислих,че съм сънувал. След няколко месеца това се повтори само, че свиркането беше съвсем близко до ухото ми, Пак си помислих,че може би сънувам, но съм сигурен, че бях буден. Преди няколко дни се потрети случката и сега по тялото получавам някакви неволни тикове. Мисля, че има полтъргайс или някакъв дух който се опитва да ме атакува. моля ви ако някой знае как да ми помогне и как да се предпазя от това нещо ще съм ви много благодарен.
Гледах някакви пирамиди срещу геопатогенни зони те може ли да ми помогнат да се предпазя.ОтговорОтговор с цитат - 04.08.12 11:09#2от: Усещам чуждо присъствиеВземи си домашен любимец това се препоръчва за такива случай най вече куче аконе можеш да си го позволиш поради някои факти го вземи от приятел назаем за седмица отдай му се на това куче да те разбере че си приятел покажи му много внимание и обич и всичко останало то ще свърши работа. Можеш да прочетеш и тук има доста литература за тези случай не си само ти и не си първият порови се тук в сайта и ще намериш това което търсиш.
успехОтговорОтговор с цитат - 05.08.12 02:45#3от: Усещам чуждо присъствиемерси много!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest