- 11.07.12 02:44#1Странен сън като истинскиздравейте... миналата вечер сънувах много странни 3 съня от който само 2та помня много ревах на единият но така и не помня защо...ще разкажа само това което ми е останало като спомен - странното което сънувах първо бях в някаква гора с приятели или познати.. имаше някаква река а гората беше голяма и хубава обикновено като сънувам гора ме обхваща страх знам, че ще се случи нещо(в сънят ми) и както си бяхме там като на разходка уж в далечината аз видях някой да тича но беше нещо като мечка но на два крака много ми стана страшно...и казах на другите но те не го/я видяха след това тръгнахме и се изкачихме някъде беше нещо като курортно селце не помня какво беше станало но мисля че имаше нещо общо с моята половинка и аз за това плаках много и изведнъж погледнах в небето беше толкова красиво не съм много сигорна но някой ми се яви в небето мисля си че беше господ не съм много сигорна но ми се яви някой... не мога да си спомня, помня само че както ревах цялото небе се изпълни с йероглифи като арабски... и пред мен имаше някакъв храм или пирамида... много ми се иска да си спомня изживях го като истински сън и като се събудих помних някой неща но вече почти забравих спомням си само това което стоеше срещу мен този храм или какво е било дори не мога да намеря дума с която да опиша какво е било и тези йероглифи в небето което изведнъж стана много красиво...никъде не видях какво може да значи това а преди това сънувах тигър в дворът си делеше ни 1 ограда и аз го наблюдавах и в момента в който реших да излизам или влизам през някаква врата той тръгна да ме напада смисъл такъв оградата беше много стара просто я прескочи и аз усетих че ще ме нападне и се събудих ...ОтговорОтговор с цитат
- 16.07.12 10:08#2от: Странен сън като истинскиСпоред мен си чела някоя от книгите на Дан Браун наскоро, просто пише в сайта, че винаги е възможно да сънуваш нещо, което е било отдавна, но нещо просто е събудило спомена, очевидно за половинката ти, за йероглифите и пирамидата, възможно е да си гледала някоя историческа програма, вече сънищата са горе-долу очевидни, това е моето мнение дано ти е помогнало да разбереш... ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest