Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Страшен сън

Страшен сън

• 30.06.12 01:54#1bluubluuРегистрация: 30.06.12Град: -Отговори: -Страшен сънСънувах че съм заспал докато съм оправял леглото да си лягам и се събуждам. Отидох до банята пих вода след което като трагнах да си лягам чух странен шум от стаята в която спи макка ми.Отидох там и видях как маика ми вместо да спи седеше на 1 стол до леглото със затворени очи. Отидох до нея бутнах я да се събуди и да си ляга при което тя само отвори леко очи и ми каза "защо си мислиш че съм майка ти " при което изражението на лицето и бе6е ужасяващо. Изтрапнаха ми кокалите направо :s: и се събудих.

Майка ми каза че съм бълнувал и сам говорел несвързани работи сякаш някои ми е казвал какво да говоря. Отскоро започнах да усештам присъствие в мен. Дане би да съм обладан :s:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.07.12 01:28#2rosi dimitrovarosi dimitrovaРегистрация: 09.07.12Град: НиколовоОтговори: 1от: Страшен сън ne smqtam 4e si obladan prosto si si vtalpil ne6to sled sania koito ne e savsem normalen az imam sa6toto 4ystvo 4e se ima nqkoi do mene ne si vtalpqvai lo6i raboti opitai se da misli6 za drygo ОтговорОтговор с цитат
  • 14.07.12 07:30#3kameliakameliaРегистрация: 14.04.12Град: ХасковоОтговори: 25от: Страшен съннее лесно да се забрави този сън но забрави за него и се отърви от това чуство и ще отмине успех ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest