Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Бившият се завърна

Бившият се завърна

  • 25.06.12 10:37#1bad_girl_9019bad_girl_9019НовакРегистрация: 16.10.10Град: -Отговори: -Бившият се завърнаТова е една много странна история:

    Преди три години имах връзка с едно момче.Много хубави мигове заедно, но след два месеца скъсахме по-възможно най-грозния начин.Разбраха ни цели четири блока,за бонус се появиха и разни гадни слухове по негов адрес от сорта на това,че е хомосексуалист.И от тогава не го бях чувала,нито виждала до преди месец ,когато ми иска приятелство ..бях много учудена,защото аз лично не бих си искала приятелство след всичко това.До няма и седмица ми и писа да се видим и по-впечатляващото беше,че го интересуваше как съм?,как и къде ми е удобно да се видим?..Не можахме да се разберем и си даде номера да му звънна на следващия ден..
    Звъннах му..би ми заето и той ми звънна.Говорихме си много време и той каза,че ще дойде да ме вземе.Така и стана беше точен.. заведеме на едно много красиво място..смяхме се ,разговаряхме все едно никога нищо не е ставало,все едно сега се бяхме запознали..Скарахме се за сметката,кой ще я плати все пак не ми е никакъв(вече),но пак той плати.Закараме до нас,говорихме си и в колата.Писах му и смс за рождения ден,който се оказа само след няколко часа.Писами два дена и след това спря...
    Аз съм се променила,той също...,но след всичко станало незнам какво да мисля и най-вече какво да очаквам и изобщо да очаквам ли нещо? или беше само едно кафе с бившата?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.10.12 06:28#2GravitationGravitationНовакРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Бившият се завърнаТам от където си минала един път,не се връщай за втори.

    Докато четях разказа ти не усетих абсолютно нищо...Може някой друг от съфорумците да опита да ти каже нещо повече.

    За мен съдбата среща двама и ги разделя,и винаги в тази раздяла има скрит урок.
    Казваш че се е променил.Как точно? Поведение?
    И аз много пъти съм мислила че някой може да се промени,но съм грешала.Ако имаш истинско желание ще си промениш не само мисленето но и начина на живот - те вървят ръка за ръка.

    За 2 месеца няма как да се промени някой, просто абсурд.Или трябва за 2 месеца да му се е струпал ада,че да е прозрял всичко или е свръх човек.

    Изключвам и двете тогава остава - вълкът козината си мени но нрава НЕ.

    Мнението ми е да не си хабиш енергията и времето за това момче.Миналото е минало и там трябва да си остане.Срещата с него е като да погледнеш себе си и да прецениш от последния си разговор с него, до колко си поумняла и пораснала...Само това мога да кажа.

    Успех
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest