Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Интересен сън, в който ме приканват да принеса жертва

Интересен сън, в който ме приканват да принеса жертва

• 09.06.12 10:31#1ПетърПетърРегистрация: 09.06.12Град: -Отговори: -Интересен сън, в който ме приканват да принеса жертваИскам и аз да ви разкажа за интересен мой сън, който го сънувах преди година и нещо, но сега го споделям, защото скоро открих форума. Тогава имах голям застой в любовния си живот и насън един глас ми каза, че за да ми провърви в любовта, трябва да пренеса като жертва една вълчица на богинята (точно богинята ми се каза на сън). Като чух този глас, в съня ми се появи моя позната от реалния живот и ме заведе на един хълм, където се намираше жертвеникът на богинята. Изображението на тази богиня много приличаше на Египетския сфинкс, но изведнъж насън разбрах, че богинята е покровителка на вълците и самата тя е с вълчи образ (каква е връзката между сфинкса и вълчия образ съм забравил, все пак сънят беше отдавна). Но насън видях и самата вълчица, която трябваше да принеса в жертва. Странен сън... Един приятел ме посъветва да видя коя светица според българската митология е покровителка на вълците и се оказа, че някъде почитат Света Петка като такава (от Петковден до Димитровден започват Вълчите празници, така се вярва в някои места на България). Интересно - веднъж една жена ми гледа на кафе и ми каза, че Света Петка е моя пазителка и покровителка. И странно - точно около последния Петковден ми се случиха много хубави и интересни неща в любовната сфера, но те бяха за кратко, за жалост.
    Какво може да кажете за този сън? Какво символизират богинята и вълчицата според вас? Интересното е, че траките са изобразявали Великата богиня майка с глава на вълк и понякога са й принасяли в жертва кучета. Но на мен изрично ми беше казано, че трябва да принеса вълчица в жертва... Другото, което ме заинтригува в съня е, че моята позната, която ме заведе до жертвеника, е родена на 14 ноември (в доста от източниците пише, че вълчите празници започват точно на 14 ноември). И в интерес на истината на последния й рожден ден аз й се похвалих, че вече имам дългоочаквания успех в личния си живот. Кой знае, явно тя ми завидя, защото след като споделих с нея за този мой успех, всичко се развали и моята приятелка (друго момиче) скъса с мен. Може би сънят е бил знак, че не трябва да се хваля, а аз се похвалих и сега отново си страдам от несподелена любов...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.06.12 10:05#2ПавлинаПавлинаРегистрация: 13.05.12Град: РаковскиОтговори: 7от: Интересен сън, в който ме приканват да принеса жертваВсякакви тълкувания, но не и за любов
    Но в един английски сайт, прочетох, че може да приемеш вълк, като настойник, тотем, покровител, пазител, а не точно, като Богиня...
    Всичко свързано в вълци и жертвоприношение е за проблеми в работата, за някакъв колега/подчинен, който порти тайните и е некоректен... А също така от П.Р.Славейков Съновник пише, ако сънуваш вълк означава коварство, сребролюбие и жестокост, и че ако победиш вълка, ще победиш зъл неприятел... Ако приемем, това че си го убил, то ще победиш неприятели, които те клеветят...
    И накрая:
    БОГОВЕ/БОГИНИ ако видиш насън, ще получиш нещо, на което тайно си се надявал, но което изобщо не си очаквал.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest