Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах един и същи сън....

Сънувах един и същи сън....

• 07.06.12 12:06#1MariaMariaРегистрация: 05.06.12Град: ЯмболОтговори: 2Сънувах един и същи сън....Преди 2-3 години сънувах един доста откачен и страшен сън... В колата бяхме аз, братовчедка ми, свако, леля и баща ми. Бяхме в планината,свако ми спря колата и възрастните отидоха до магазина да купят нещо за ядене. Останахе само двете с братовчедка ми, и изведнъж колата започна да се движи назад,по нанадолнището. Аз хванах волана и се опитах да овладея положението и да не се блъснем,но ставаше все по-трудно и колата се движеше все по-бързо надолу. Двете с братовчедка ми пищяхме и се молехме да ни помогнат, точно тогава се събудих.
    След известно време отново сънувах абсолютно същия сън, с разликата че леля вече я нямаше, а с нас беше приятелката на баща ми.

И когато колата тръгна надолу, те изтичаха от магазина и успяха да спрат колата... Братовчедка ми също е сънувала същия сън, и то неведнъж. Какво трябва да означава това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.06.12 10:11#2ПавлинаПавлинаРегистрация: 13.05.12Град: РаковскиОтговори: 7от: Сънувах един и същи сън.... НАЗАД ако се движиш насън, някое твое начинание ще се обърка или ще претърпи крах. Ако обаче видиш превозно средство да се движи назад, знай, че си избягнал измама...ОтговорОтговор с цитат
  • 18.06.12 09:07#3ТeddiТeddiРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: Сънувах един и същи сън....Знаеш ли какво значи..?? Според мен означава, че си имала някакво премеждие, но ти постепенно си го преодоляла.. Нещо такова е според мен..!! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest