Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че баба е жива

Сънувах, че баба е жива

• 02.06.12 09:38#1EmaEmaРегистрация: 02.06.12Град: -Отговори: 3Сънувах, че баба е живаНяколко дена след като се навършиха 11 години от смърта на баба ми, сънувах, че е жива. Беше си вкъщи на село. Родителите ми я бяха обгърнали с някаква завивка, а бяха изненадана и радостна, че я виждам. Следващия момент от съня ми беше, че надниквам в стаята и да видя как е.

Беше завита с дебели завивки и се виждаше косата и малко от челото и. В същото време чух майка ми да казва, че на баба и е студено и да я ставя да се затопли, обаче не искала да пусне печка в стаята си.

Другото странно е че като отворих стаята и също усетих лек хлад, както си е и по принцип. В нейната стая винаги е хладно.

Та чудех се означава ли нещо това, че на мъртвата ми баба и е студено.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.06.12 10:33#2ПавлинаПавлинаРегистрация: 13.05.12Град: РаковскиОтговори: 7от: Сънувах, че баба е живаОгромна вероятност има да и е студено...
    Прочетох в съновник, че ако сънуваш мъртвец, никога да не пренебрегваш, това което ти казва... Може да ти казва ти да се пазиш от настинка
    Ако сънуваш починал брат или друг роднина (с изключение на баща и майка), а също и приятел, предвещават че в най-скоро време някой ще потърси от Вас съвет или парична помощ.
    А баба ти говори ли с теб в съня? Не, нали? Ако е така - това е чудесно!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.06.12 09:33#3EmaEmaРегистрация: 02.06.12Град: -Отговори: 3от: Сънувах, че баба е живаНе не приказва. Благодаря много за отг ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest