Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Какво ни предстои за в бъдеще

Какво ни предстои за в бъдеще

• 29.05.12 04:15#1РалицаРалицаРегистрация: 08.09.11Град: СофияОтговори: 7Какво ни предстои за в бъдещеВсе по-странни и странни неща ще се случват в бъдеще, поотделно и заедно със всеки един от нас. Всяко едно предсказание вече е факт, не се плашете от паранормалното, има събиране на линията на планетите, измеренията и космическите системи и за това се случват така да ги нарека тези "странни неща" и на нашата планета.

Моят съвет е да не свръхреагирате, ако имате дадени въпроси относно всички тези събития питайте, ще ви помогна с каквото мога!

Голямата промяна е вече във ход и е факт!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.06.12 09:11#2мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Какво ни предстои за в бъдещеТова е напълно ясно че е факт голямата промяна пишете нещо ново което ще е по интересно за да питаме само не знам как ще отговорите на всички запитали ви въпроси тъй като неможе от всичко да разбирате все пак благодаряОтговорОтговор с цитат
  • 02.06.12 12:27#3MorenaMorenaРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Какво ни предстои за в бъдещеПо-добре да даваме примери със себе си иначе ако само я очакваме тази промяна, то ще си останем с чакането. ОтговорОтговор с цитат
  • 03.07.12 08:15#4ТeddiТeddiРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: Какво ни предстои за в бъдещеОхоо аз съм почитател на паранормалното..!! И въпреки, че ме е страх от всичко, което може да се случи някои неща искам да станат като например да пътувам във времето или пък да видя минал живот, или да видя извънземни.. :wink: :wink: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest