- 13.05.12 10:28#1А какво означава, когато сънуваш, че левитираш?Сънувах, че левитирам, в съновника има разяснение само за "летя", а като левитираш, какво трябва да означава? ОтговорОтговор с цитат
- 07.06.12 09:01#2от: А какво означава, когато сънуваш, че левитираш?Ами и аз честичко сънувам, че летя Доколкото ми е известно символизира, че имаш някакви неудовлетворени сексуални копнежи но виж ако се повтаря този сън, наблюдавай какво се случва в следващите дни. Така например аз сънувам, когато съм напрегната един и същи басейн с тъмна вода. Сънувам, че скачам и плувам в него. На сутринта се събуждам освободена от нервите и притесненията, така става и когато сънувам, че летя. Може би е някакъв начин на мозъка да се отърве от стреса. В съновника пише, че не е на хубаво тъмната вода, но явно за пореден път се доказва това, че няма универсално тълкуване на сънищата ОтговорОтговор с цитат
- 13.06.12 09:15#3от: А какво означава, когато сънуваш, че левитираш?Разрових се преди малко и в англ. сайтове и открих това (само да кажа, че преводът е от търсачката):
Левитиране
Да сънуваш, че левитираш, може да представлява чувство на:
Силата да промениш своето собствено отношение или състояние на ума, за да бъде по-положително
Голямо щастие или радост по време на сън
Издигане над ежедневието или еднообразие в съществуването
Издигане над предизвикателства
Като голяма яснота - прозрение, или "по-висшата гледна точка" на нещата
Да, определено е разпускащо след хубав осъзнат сън Боо ти се чувстваш добре след плуване, а аз след левитирането
Пожелавам ти все повече такива сънища ...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest