- 05.05.12 04:50#1Много странно...Здравейте. Искам да ви попитам за едни мой сън на момичето което обичам и съм с нея. Тя сънува с момичето което и изневерих преди време.. че тя признава че имала чувства към мене? Какво ще рече това?
Благодаря предварително!ОтговорОтговор с цитат - 08.05.12 12:24#2от: Много странно...Не е много странно, когато човек преживее дадена случка, ситуация, която по една или друга причина запечатва вътре в себе си или оставя отпечатък, случка достатъчно тежка и/или болезнена, която иска да преодолее, но я таи в себе си, то съзнанието се опитва да изхвърли тази тежест, която запушва съзнанието. Или с други думи нейното вътрешно "Аз" се бори със самата нея и се опитва да изхвърли този спомен. А обяснението и пред другото момиче (по това, което разбрах от разказа ти) до голяма степен ме навежда на мисълта, че приятелката ти се опитва да изхвърли тази негативност, именно с/у човека, който го е породил. Също така може да се талкува и като страх да не те загуби, един вид "обичам го, моля те остави го - той си е мой.."
В много от случаите с повтаряне на сън, който е следствие на някаква преживяна травма се получава това подсъзнателно индикиране, че съзнанието иска да се освободи от тази тежест. ОтговорОтговор с цитат - 13.05.12 04:47#3от: Много странно...сигурно съвеста ти го прави внимаваи ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest