Sanovnik.bg»Форум»Език на тялото»Женските жестове

Женските жестове

  • 28.11.10 12:18#1мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266Женските жестовеКогато чете по езика на тялото на една жена, трябва да сте сигурен в жестовете и мимиките, които тя прави или използва, за да сте сигурни какво мисли. Ето ви няколко малки, но сигурни знаци на тялото, които ще ви помогнат да разберете какво чувства тя към вас.

    Рамене, глава и крака
    Забележете каква е позицията на главата и краката. Ако тялото й не е обърнато към вас, тогава тя не иска да бъде с вас, не сте й приятен. Тя иска да е там, на където е обърнато тялото й.

    Кръстосани крака
    Когато е седнала с кръстосани крака означава, че може би е заинтересувана от вас или пък не. Тайната е в посоката на колената. Ако колената й сочат в посока към вас тогава сте късметлия. Ако посоката е всяка друга, но не и към вас значи сте out.

    Отмятане на коса
    Без значение дали има къса или дълга коса, отмятането на косата е ясен знак за интереса й към вас.
    Накланяне на главата

    Това е друг положителен знак от нея страна към вас – тя ви харесва. Ако си накланя главата, докато говори с вас, да знаете със сигурност проявява интерес.

    Показване на китката
    Китката на ръката се смята за сексуално привличаща част от женското тяло в доста голяма степен мъжете. Затова ако я показва честичко по време на разговор с вас интереса й към вас е очевиден.

    Визуален контакт и усмивки
    Очите показват интереса, ако тя не сваля очи от вас и усмивката не слиза от лицето й – какво повече ви трябва, за да сте сигурен в нейният интерес към вас?

    Незначителните знаци са съобщение
    Ако нервно потропва с крака или си играе с някоя аксесоар към облеклото и или с кичур коса – значи проявява интерес.

    Доближава се до вас
    Жена, която се накланя към вас докато си говорите е сигурен знак за това, че ви харесва.

    Кръстосани ръце
    Ако е с кръстосани ръце докато си говорите, значи, че тя не е съгласна с това, което вие казвате и тази позиция на тялото й е защита.

    Отдръпване назад
    Ако тя се отдръпне назад в разговор по между ви значи нещо не й е харесало във вашето изказване, така че помислете какво сте говорили.

    Потропване на краката
    Ако докато й говорите тя потропва с крака значи, че е оттекчена от този разговор, по – добре сменете темата.

    Оглеждане на около
    Ако върти очи на около и изобщо не слуша какво говорите или правите, значи да ви е пределно ясно, че не сте й интересен.

    Ако научите тези проси знаци на женското тяло, ви е няма да имате проблем с жените. Ще разбирате какво мислят и чувстват. Така ще сте на ясно със всяка ситуация.

    УСПЕХ!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.04.11 02:34#2babaLenkababaLenkaНовакРегистрация: 11.04.11Град: -Отговори: 1от: Женските жестовеЗа този, който е писал това: sorry, ама не го прочетох до край, това с езика на тялото също си е строго индивидуално, така да се каже. Много по-важно е да преценяваш правилно себе си преди да започнеш да се съчетаваш с другите. После уважението към събеседника и желанието да го изслушаш може да ти отворят много повече врати от някои други неща, нали ? Сигурно става въпрос за секс, ако жената е лесна и можеш да я излъжеш убедително, значи няма какво да и гледаш движенията, но ако не се връзва на глупости и те прецени по - добре отколкото ти нея, няма да стане, нали ?

    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.01.13 11:47#3shhshhНовакРегистрация: 27.01.13Град: -Отговори: 6от: Женските жестовеПравилно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest