- 16.04.12 10:28#1Познат жив човек който не ме харесва?Постоянно сънувам бащата на бившия ми приятел, до колкото знам той изобщо не ме харесва, в съня ми той ме гали по лицето и главата, усмихва ми се, радва ми се, действието на сънят е едно и също, разликата е мястото и дрехите с които той е облечен, не говори, само ми се раздва.
Започвам много да се притеснявам, често го сънувам този сън. Можете ли да ми го разтълкувате???ОтговорОтговор с цитат - 17.04.12 09:01#2от: Познат жив човек който не ме харесва?Доколкото знам това, което сънуваме ни подсказва точно противоположното в действителност. Ако плачем на сън, наяве ще се радваме и обратното... Знаеш, че с целувка Юда е предал Христос.. Замисли се за подобен вид жестове в съня... Не знам каква е историята ти, но споменаваш "бивш приятел"... Може би татко му има нещо общо или тепърва ще има общо...ОтговорОтговор с цитат
- 17.04.12 09:58#3от: Познат жив човек който не ме харесва?Bo0386 :Доколкото знам това, което сънуваме ни подсказва точно противоположното в действителност. Ако плачем на сън, наяве ще се радваме и обратното... Знаеш, че с целувка Юда е предал Христос.. Замисли се за подобен вид жестове в съня... Не знам каква е историята ти, но споменаваш "бивш приятел"... Може би татко му има нещо общо или тепърва ще има общо...
Дали има аз не мога да заява,може би.Но усещам че нещо не е наред с баща му и че нещо ще се случи с него.ОтговорОтговор с цитат - 20.04.12 11:35#4от: Познат жив човек който не ме харесва?Веднъж сънувах, че едната ми баба идва да живее в къщата на родителите ми и после изчезва мистериозно. След една седмица ми казаха, че е починала. Може би баща му е размислил за теб.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest