- 16.04.12 08:14#1Всичко е много странноИскам да ви попитам ако някой знае какво означава това моля да ми каже.
Всеки път като легна на моето легло ако си подам дори кутрето на крака извън леглото ми е некомфортно и сънувам и се кошмари събуждам с гръм. Незнам как да спре това.
Има и още нещо всеки път когато видя стара снимка с хора от моето минало потръпвам и се чувствам особенно сякаш леден въздух минава през душата ми.
Благодаря за отделеното време.ОтговорОтговор с цитат - 17.04.12 01:55#2от: Всичко е много странноВикни свещенник да ти пречисти дома. Може да имаш дух, или просто си внушаваш.ОтговорОтговор с цитат
- 17.04.12 06:34#3от: Всичко е много странноВсичко зависи от теб самата
Можеш да промениш тъй като както се казва мисълта е по бърза от вятъра та мисълта ми е само внушение казваш си и си вярваш че няма нищо и съвсем спокойно си стъпваш без да изтръпваш и без да те е страх така ще блокираш важни функции който съпътстват страха. Само така ще се отървеш от това натрапчиво чувство. Но си повярвай наистина.ОтговорОтговор с цитат - 07.09.12 03:33#4от: Всичко е много странноАми просто не си подавай дори и кутрето извън леглото! И на мен ми е некомфортно по същия начин... Сякаш нещо се таи и само това чака, за да ме сграбчи и на там кво ли не...
А пък за снимките... замисли се за миналото си. Припомни си неща. Разпитай някой от семейството. Или изрови дневник на някой от семейството... Обикновено все някой има.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest