- 12.04.12 01:34#1Сънувах три гълъбаТъмносива нощь. Мисля че край мене бяха родителите и сестра ми. Наблюдавахме два сивкави гълъба. Единият (мисля че беше женският) умираше. Опитвахме се всячески да му помогнем. Бяхме безсилни да сторим чудо.
Гълъбът береше душа. Накокошинен, главичката му клюмна съвсем. Човчицата му се заби въ земята. Ей това е краятъ! Но... Появи се земна и небесна вода. Земната вода изникна като сивкава локвичка-кладенче точно под човчицата на гълъба. А небесната вода във видъ на дъждъ прокапа върху главичката му. И... не помня видяхъ ли го да пие, но въ сънятъ си знаехъ, че е отпилъ отъ кладенчето. Ми гълъбътъ се съвзе))))))) Че по едно време се появи и трети. Малко, много малко, бяло гълъбче, новоизлюпено. Ослепително бяло на фона на тъмносивеещата нощь, имаше по крилата си тукъ таме ситни тъмни петънца. Бегаше по земята съ разперени крилца, но не можеше да отлети. Необуздано се придвижваше, блъскаше се тукъ и тамъ. И азъ го хванахъ. Зяпознахъ го съ едно друго птиче мисля че беше синьозелено вълнисто папагалче. Та гълъбчето и папагалчето се сприятелиха.
А на яве битието ми никакъ не е розово въ момента. Съживително ми подейства сънятъ. Имамъ си тълкувание отъ Плеядите. Но и вашето тълкувание ще е отъ значение може би.ОтговорОтговор с цитат - 18.04.12 09:21#2от: Сънувах три гълъбаЗдравей
Мога да разтълкувам този интересен сън само по моите си мисли. А именно, че ти си в едно душевно разтройство което не е от скоро в това положение. Трите гълъба са триединство ти си забравила да вярваш в Бога покрай твоите и на околните проблемите. Силна си много си силна след като и твоето подсъзнание е излекувало гълъба ти чакаш нещо да се случи нещо чудо за да ти въведе ред в тревогите повярвай това ще стане, но има едно но, ОТИДИ НА ЦЪРКВА простичко е помоли се за каквото ти е на сърце почувствай мириса топлината светлината всичко заобикалящо се усети го дишай дълбоко насити се с пречистие. Това вещае твоят сън според мен съвсем простичко.Прапснала си много красиви моменти ще дойдат отново но се иска ВЯРА както в себе си така и в БОГА.
Усмихвай се повече дори и сърцето ти да плаче, почитай повече родителите си споделяй с тях повече казвай им че ги обичаш все повече.НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ УСМИВКАТА ЛЕКУВА
УспехОтговорОтговор с цитат - 26.04.12 01:11#3от: Сънувах три гълъбаБлагодаря! Много точни думи.
Ето разговорътъ ми съ Плеядите:
- Кои са тези гълъби?
- Ти.
- ??? Азъ ли? Ама кой отъ трите? Женскиятъ ли съмъ?
Плеядите отговарятъ кратко и не повтарятъ.
- Аха, значи и трите гълъба съмъ нали?
А те мълчатъ.
Та разбрахъ, че няма скоро въ този животъ да срещна Единствениятъ ми и детето ни няма да дойде сега, но за това пъкъ ще намеря цялостьта си. Ще съмъ мъжъ, жена и дете.
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest