Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Разговор с починали близки

Разговор с починали близки

  • 01.04.12 01:17#1ДеницаДеницаНовакРегистрация: 01.04.12Град: -Отговори: 2Разговор с починали близкинезнам дали темата е точно тази!

    Наскоро пътувах с кола до село, но с нас бяха и близки. В колата си говорихме, че жената (на близките) сънува умрели, но близки хора! Те и давали съвети.

    В началлото тя не вярвала, но постепенно взимала мерки и найстина и помагало !

    Според вас как става това .. магия .. духове
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.10.12 02:25#2GravitationGravitationНовакРегистрация: 09.10.12Град: БургасОтговори: 72от: Разговор с починали близкиТеб те интересува как става точно връзката с отвъдния свят ли?

    Аз имам моя си теория,не знам до колко приемлива ще е за теб и останалите.

    Човек може да повиши вибрационното си ниво.Както мисля че се е случило и с жената която разговаря с духове.
    Това е или придобито по-рождение или се придобива в последствие.

    Не ме разбирай погрешно,според мен са много разновидностите на способностите на всеки един от нас. Тази жена например и е даден шанса да чува мъртвите с дадена цел,дали да помага или да вреди на другите, тя сама ще избере.
    Но аз лично познавам такава жена, която говори с мъртвите.Когато говори с тях, тя изпада в транс.След транса обаче нищо не помни.Но самата тя е казвала, че е дар от БОГ.
    Способностите и са дадени в следствие на някаква злополука.
    Защо обаче изпада в транс? Транса - сега като се замисля може да е вид канал,към който може да се прикачи съществото и по този начин да комуникира в реално време.

    Четох че когато претършиш силен емоционален стрес или нещо от рода на злополука се отключва - божествената енергия, която стои затворена във всеки един от нас. Имай на изпредвид,че тази енергия може да те докара до лудост, ако не си достатъчно подготвен да я овладееш.

    Не знам до колко съм била полезна

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest