- 15.03.12 06:04#1Сънувах, че пътувам с коласънувах, че пътувам с кола,...не аз бях шофьора, но седях на шофьорското място,...посоките бяха обратни, както е в някои чужди държави,..англия, например,...пътувахме и аз погледнах към небето, а луната протегна ръка????? и ми изпрати подарък - малко чевено триъгълниче, което аз в съня си пеиех за сърчице,... то, падайки от небето леко ме удари, но не ме заболя,...питам се, дали има някакво значение този сън или е просто красива приказка, съчинена от въображението ми?....ОтговорОтговор с цитат
- 15.10.12 06:10#2от: Сънувах, че пътувам с кола"пътувахме и аз погледнах към небето, а луната протегна ръка????? и ми изпрати подарък - малко чевено триъгълниче, което аз в съня си пеиех за сърчице,... то, падайки от небето леко ме удари, но не ме заболя,..."
Триъгълника който си държала в ръката е част от знака на съзвездието Орион.
Какво се опитвам да кажа,приела си триъгълника за сърце - до колкото разбрах. Сърцето ти е дадено за да усетиш, по различен начин света около теб.
Повече не мога и няма да ти кажа....Защото сама трябва да разбереш останалата част.Аз ч знам,но ти е време да я научиш.
А само, още нещо...Някакви странни неща да ти се случват на последък?Или през годините?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest