Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Още четиво за жени

Още четиво за жени

  • 27.11.10 06:02#1мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266Още четиво за жениМъж – това звучи гордо! Особено ако въпросния мъж има нещо в главата. Или по-добре – в гащите! Или BMW. Или банка. Въпреки всичките му недостатъци, все пак Мъжът е най-доброто, което Господ е измислил за Жените. Ето защо те са склонни да ни търпят и да ни даряват с по някоя и друга сеМенопаузата при мъжете е значително по-забавна от менопаузата при жените. Когато жените са в менопауза – те дебелеят и често се потят. Когато мъжете са в менопауза – те свалят млади гаджета и карат мотори!

    Мъжът забравя всичко, докато Жената нищо не забравя! Ето защо при предаването на футболни срещи – винаги показват повторения!

    Да се освободиш от някой мъж, без да накърниш неговата мъжественост, изобщо не е лесно! Изразите “Обирай си крушите!” и “Не искам да ти виждам очите!” могат да звучат и като покана. Ако наистина искате да се избавите от някой мъж, изберете си някоя от следните фрази: “Обичам те!”, “Искаш ли да се оженим?” или “Искам да имам дете от теб!”. След тези думи, мъжете винаги изчезват яко дим.

    Ако един мъж каже “Ще ти звънна!” и не ви звънне – това не означава, че е забравил да го направи, че е загубил вашия номер или че е умрял! Това означава, че той не иска да ви звънне!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.11.10 07:14#2NeliSaNeliSaНовакРегистрация: 11.10.10Град: -Отговори: 5от: Още четиво за жениЗабавно и много вярно

    ...ама за фразите "Обичам те" и "Искам дете от теб"..мисля, че се отнася само за новите връзки. Всеки иска да бъде обичан :love: ..но така определено може да стреснеш някой ps:

    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.03.11 03:58#3AELITAAELITAНовакРегистрация: 10.03.11Град: -Отговори: 3от: Още четиво за жениНай-лесно ще се отървеш от един мъж като почнеш да го задушаваш с любовта си и да го ревнуваш. Изпитано и действащо. :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 16.07.11 11:28#4димакдимакНовакРегистрация: 16.07.11Град: -Отговори: 2от: Още четиво за жениАко свободата му е в повече също може да го изтървеш. Мъжа де. :blush: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest