Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Тупак - жив или мъртъв ?

Тупак - жив или мъртъв ?

  • 10.03.12 04:29#1dinewadinewaНовакРегистрация: 10.03.12Град: -Отговори: -Тупак - жив или мъртъв ?1. 2Pac промени името си и започна да се нарича Макавели преди смърта си. Макавели е известен Италиански военачалник който на няколко пъти организира фалшивата си смърт с цел да заблуди противника. 2Pac е бил фен на Макавели и е прочел няколко пъти книгата му. Може би 2Pac е решил да последва примера на Макавели и се организирал фалшивото си убийство ?

    2. 2Pac е кремиран на следващия ден след смъртта си. От кога кремират някой ден след като е бил убит? Нямало е аутопсия на тялото. С кремирането си никой не може да изкопае гробът му, както са изкопали гробът на Елвис и гробът на Ейбрахам Линкълн.

    3. 2Pac участва в няколко филма и няколко албума и продължава да се появява в албумите и клиповете на нови артисти. След предполагаемата смърт всичко свързано с неговото име се обозначава като безценно и трупа доста дивиденти от това. Преди смъртта си 2Pac е смятал да напусне Death Row Records с които е работил дълги години и е искал да започне да работи с "The Outlaw Immortalz". Може би това е била причината за неговото убийство (било то истински или инсценирано). В момента майката на 2Pac съди Death Row Records за парите които 2Pac е трябвало да получи за неиздадените все още песни от негова страна.

    4. През 1994 преди да влезе в затвора в интервю 2Pac казва, че веднага щом излезе от затвора нещата ще са по зле от преди (и наистина така става). Също така казва, че когато излезе ще е като прероден. Веднага щом излиза от затвора сменя името си от 2Pac на Макавели, което се смята за неговото прераждане и остава само неговото физическо прераждане да се осъществи.

    5. На корицата на новия албум на 2Pac / Макавели 2Pac е разпънат на кръст като Исус Христос. Дали това не е намек да не очакваме прераждането на 2Pac?

    6. Продуцента на новия албум на Макавели е написан като "СИМОН". Това е апостолът който е помогнал на Исус да носи кръста и първия видял прераждането на Исус. Дали СИМОН не е 2Pac?

    7. Има голяма нумерология около 2Pac. 2Pac е застрелян точно 7 месеца след появата на албума All Eyez On Me. Числото 7 се появява много често около 2Pac. Той е бил застрелян на 7 и оцелява 8, 9, 10, 11, 12 като умира на 13. Това може би е свързано с името на новия албум "The Don Killuminati: The 7 day theory.". 2Pac умира на 25. Сумата от двете числа на възрастта му (2+5) е равна на 7. Дори часът на смъртта му 4:03 (4+0+3) е равна на 7. В някои от своите песни числото 7 се споменава няколко пъти.
    8. На обложката на новия албум на 2Pac, е написано "Exit: 2pac, Enter: Makaveli" все едно 2Pac е умрял а Макавалие е роден. Това е споменато и от 2Pac в интервю, че когато изчезне от затвора ще е като прераждане за него (точка4).

    9. В видеото "Toss It Up", 2Pac носи маратонки Penny Hardaway които не са се продавали до неговата предполагаема смърт. Също така в видеото "Live & Die In LA" когато 2Pac скача в колата може да се види,че той носи маратонки Michael Jordan които също не са се продавали преди неговата смърт.

    10. 2Pac винаги е носел бронежилетка, но по необясними причини не я е носил 1 път и точно тогава е застрелян. Въпроса е защо не я е носил точно в деня на своето убийство ?

    11. Колата на 2Pac е била простреляна 12 пъти и докато неговия телохранител Suge не е бил наранен дори от 1 куршум, 2Pac е бил уцелен 10 от 12 куршума.
    12. Белия кадилак използван от убийците не е намерен и до момента. Как може да се скрие бял кадилак в град като Вегас по средата на пустинята.

    13. Лас Вегас е по средата на пустинята. Защо не е имало преследване на убийците с хеликоптер? Ако някой ограби казино, цялата полиция биха вдигнали на крака и обирджиите биха били преследвани с хеликоптери.

    14. Телохранителя Suge е закарал 2Pac в болницата и по пътя са провели задълбочен разговор. Колко зле е бил ранен 2Pac, че са можели да говорят по пътя ? Освен това на някои места се споменава, че дъщерята на Quincy Jone's е била заедно с 2Pac на задната седалка, а в други тя не е била там. Ако е била как не е била уцелена от някои от 12-те куршума

    ПП: 83 % от феновете му са убедени, че той е жив. Някои казват, че са го видели да се крие в Куба, където известният рапер има леля. Други казват, че ако е жив, ще се появи през 2014 година, защото в Америка за инсцениране на смърт се дават 18 години затвор. Следователно 2014-1996=18.

    Според вас жив ли е 2pac, или всички тези факти са просто случайност ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.03.12 08:14#2ЕваЕваНовакРегистрация: 24.04.11Град: -Отговори: 5от: Тупак - жив или мъртъв ?виж тук - http://www.youtube.com/watch?v=LWa-clWMZ7Q&feature=player_embedded
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest