Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Красота и огнусяване

Красота и огнусяване

  • 06.03.12 01:02#1malinkomalinkoНовакРегистрация: 13.10.10Град: -Отговори: 7Красота и огнусяванеЗдравейте ,искам да ви споделя един от сънищата си .. последно време сънувам мн странни сънища и тази нощ не е изключение .. тази нощ сънувах братовчед си че гледаме тв и той започва да се къпи с некфо голо момиче не позната за мен .. След това някак си се озовах пред входа на една моя съученичка и те изнасяха багаж местиха се незнайно и замен аз се озовах в някаква сграда на от вън беше като изоставена но от вътрее беше луксс оказа се че тази моя съученичка там ще живее с родителите си .стайте беха лукс ... Коолперацията отвътре беше направена като хотел ... ресторант кафе ... басейн в задния двор всичко лукс .. бяхме със едни нашши съученици незнайно от къде се появиха и те... разгледохме стайте и аз и викам Зузкее мн е хубавко ама къде сме и тя каза името на някакъв остров ... този остров бил нов .. и аз се обърнах и казах айде зузкее да ходим да си направим един плаж докато ваще пренасят багажа а момчетата пият кафе .. и така напрарихме ... излизамее в задния двор минаваме покрай басейна и ще влизаме във морето ,а водата чиста бистра и топка неочаквано добра комбинация .Влезнахме вътре и какво да гледам змиорка малка обръщам се още една не съскатт нищо не ни правят просто си плуват (да подчертая мразя змии и ме е гнус ) изпаднах в панически страх тръгнахме да излизамее от но гледам на всякъде змиорки ужас и трябваше да ги настъпя та да мина и да изляза е не гинастъпах гнус ме епрескачахме огради но излязохме озовахме се от др страна на сградата в която щеше да живее тая моя позната . Качаме се горе гледам момчетата заминали и ме оставили и майка ми вика ми те заминаха мн се забавихте и тогава викам ми аз ще се прибера смаршерутка а нз дали в себе си имах пари помня че имах 10 лева в портфейла си ... и така. Някой може ли да ми разталкува съня ... А да не забавя и да питам онази нощ сънувах че нашите не са ми родители и са ме осиновили мн ревах в съня си ... и някой ми показа некаква цветна снимка в съня ми ,която и на яве я има .. аз като мене с кръстницата ми ) благодаря предварително ако някой може да ми ги разталкува сънищата ще го черпя кафенце :kiss: :kiss:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.03.12 10:51#2КалоянаКалоянаНовакРегистрация: 10.02.12Град: СофияОтговори: 1от: Красота и огнусяванеНаучи се да пишеш!!! :wink:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.03.12 12:06#3malinkomalinkoНовакРегистрация: 13.10.10Град: -Отговори: 7от: Красота и огнусяванеБлагодаря за съвета ,а ти се научи двама като си го мерят да не си слагаш гъза  грешките ми не са от неграмотност а от бързане и тъп да си ще разбереш ОтговорОтговор с цитат
  • 12.03.12 11:42#4ДианаДианаНовакРегистрация: 07.12.11Град: -Отговори: 2от: Красота и огнусяванеКой те е карал да бързаш тогава ? ОтговорОтговор с цитат
  • 12.03.12 04:56#5АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Красота и огнусяванеОх, аз как бих искала да съм осиновена...ама не може.
    И сега по съня: мога да ти кажа само, че като сънуваш змии, това е на болест, друго не мога да ти разтълкувам! :x:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest