Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Лекарска грешка или ....

Лекарска грешка или ....

  • 29.02.12 02:07#1teodorateodoraНовакРегистрация: Град: СофияОтговори: 1Лекарска грешка или ....Баща ми умря в болница на 19 февруари - в неделя. Той е на 64 години и беше най-добрия съпруг и баща. Чудя се дали е лекарска грешка. Лекарите ми казаха че върви към оздравяване, но внезапно получи белодробен оток и умря. Даже не разбрах от какво умря.

    Баща ми имаше висока температура, болки в мускулите и в коленете, обилно изпотяване и беше в 5 болници - не е грип, не е турбекулоза, не е диабет. Чудя се дали е от едно странно изследване - не можах много да разбера където със специална тръбичка се минава през корема-мисля че там са пробили малка дупка в червата и от това получи белодробен оток и умря, но никой не ми вярва а аз не можах да се сбогувам с татко.

    Лекарите ме изхвърлиха от болниците защото знам прекалено много, а от полицията не ми вярват, била съм луда. Като да е-често сънувам татко и плача много. Това е моята история.

    Ако имате жив баща непрекъснато му казвайте колко го обичате и уважавате защото животът е кратък и несправедлив. Аз не можах да се сбогувам с татко и затова той ми се явява в сънищата ми защото го обичам много.... :cry: :cry: :cry:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.03.12 08:14#2M.Al.M.Al.НовакРегистрация: 28.02.12Град: -Отговори: 6от: Лекарска грешка или ....Съжалявам за баща ви.В тези моменти човек винаги се чувства мн. слаб и безпомощен.
    Не съм доктор, но зная, че при пробити черва се получава перитонит. А това щом е белодробно сигурно е двустрана бронхопневмония или белодробен абцес. Има мн. лекрски грешки, които за да докажеш ти трябват половин живот, мн.пари и мн. нерви. И какво означава "знам прекалено много"? Майка имате ли? Тя какво казва?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.03.12 06:31#3АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Лекарска грешка или ....Моята баба почина много внезапно от перитонит.Много добре знам какво е, когато изгубиш близък човек ненадейно и те разбирам. И аз години наред се бях втренчила в това събитие и мислех само за него, но вече е четвъртата година и осъзнах, че не можеш да върнеш починалия по какъвто и да било начин.По-добре да си спомняш за него, но с добро и да го оставиш да премине в отвъдното.Моят баща ми казва, че нашите близки са в сърцето ни.И да мислим, и да не мислим няма полза - само може повече да се натъжаваме.Нямам за цел да ти кажа, че това е страхотно събитие и че не е кой знае какво - напротив, знам как се чувстваш и може би и ти се обвиняваш за смъртта на баща си.Когато баба ми почина, аз се обвинявах, че не съм и помогнала по някакъв начин и че не бях много време с нея.
    Трябва да ти кажа, че баба ми беше ходила по много лекари, защото е усещала, че и има нещо, но винаги са и давали погрешна информация за състоянието и или са и казвали, че нищо и няма.А всъщност и е имало нещо. На нея и бяха дали час при хирург на 18.11.2008 г., а тя почина на 11.11.2008г.Никой не се е интересувал, но баба ми си замина, без дори да се сбогуваме, както ти казваш.Замина си, не знам и аз дали е било лекарска грешка или лекарско нехайство, но е факт.
    Много съжалявам за баща ти и се надявам да не ти се случват вече такива лоши неща.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.05.12 07:45#4bertabertaНовакРегистрация: 22.03.12Град: ВарнаОтговори: 25от: Лекарска грешка или .... Съжалявам за загубата ти.Никой не може да ти каже дали е лекарска грешка освен самите лекари.НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ БАЩА ТИ ВИНАГИ ЩЕ Е ДО ТЕБ И В ДОБРИ И ЛОШИ ДНИ.Помни го с добро и живей така че да се гордее с теб,все едно че е жив и е до теб.Бъди подкрепа на майка си .ОтговорОтговор с цитат
  • 10.07.12 05:04#5kameliakameliaНовакРегистрация: 14.04.12Град: ХасковоОтговори: 25от: Лекарска грешка или ....много жалко но и в България лекарите вече не са предишните колко хора умряха заради тяхна грешка не може да се преброи но няма кои да го чуе много е жалко за бащати наистина господ да ни пази от такива лекари и от други бели пожелавам ти всичко най хубаво в живота колкото можеш се дръш успех ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.12 06:15#6cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Лекарска грешка или ....добре е че отворихте темата за лекарските грешки.интересно ми е докога ще има хора починали от лекарска нехайност и няма да бъдат вкарвани в затвора.има и много добри лекари сред съсловието но другите са просто едни търговци.чакат да им дадеш нещо че да ти обърнат внимание.да не забравяме родилката деяна която отказа да им даде пари и те я убиха.чакам вашето мнение по въпроса.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.03.13 06:16#7АниАниНовакРегистрация: 07.03.11Град: -Отговори: 10от: Лекарска грешка или .... Безхаберието и нехайството на лекарите в БГ е една обществена тайна и май няма човек ,който да не се е сблъсквал с този проблем,но за съжаление едва ли ще има някаква промяна в това отношение защото самата ни държава от години е в хаос и до този проблем няма да се стигне,или поне не в следващите сто години!А да тръгне човек да води индивидуална война то изхода е предрешен -,,гарван гарвану око не вади,,-стара народна мъдрост!При това разходите при един съдебен процес не са по силите на обикновен човек какъвто съм аз!Самата аз загубих близък човек поради лекарско бежгрижие и безцеремонност и вярвайте ми хич не ми е леко,но се пазя от омразата да не ме завладее защото омразата натоварва и провокира болести....а не че като видя бяла престилка та примирам от признателност и любов! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest