Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Доказателство за странните същества

Доказателство за странните същества

  • 12.02.12 05:32#1Mirela StoichevaMirela StoichevaНовакРегистрация: 10.01.12Град: СливенОтговори: 5Доказателство за странните съществаВ близко селце до Измир се е родило агне с човешко лице. Първи го е видял ветеринарът Erhan Elibol, който е направил цезарoво сечение на овцата родила това агне.
    През своята практика 29 годишният лекар се е натъквал на различни мутации на животни, еднооки, двуглави, петкраки телета, но агне с лице, което приличало на човешко, предизвикало ужас у ветеринаря.

    Странното агне се е родило мъртво. То имало човешки очи, нос и уста, но ушите му били овнешки. Според лекарят причина за тази мутация е храната, която съдържа прекалено голямо количество витамин А.

    Подобен случай е имало в Зимбабве няколко дена преди това. Козлето, чиято глава приличала на човешка, успяло да поживее няколко часа, тъй като местните жители го убили.

    Има различни мнения за случилото се. Едни смятат, че това е резултат от неестествена връзка на човек с коза, други виждат в това намесата на зли сили. Възможно е случаят да има и по-рационално обяснение, но биолозите трудно биха казали нещо определено по този повод, защото хората от страх са изгорили труповете и материал за изследване не е останал.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest