Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Каква е разликата в различните астрологии?

Каква е разликата в различните астрологии?

  • 26.11.10 09:30#1desidesiНовакРегистрация: 02.11.10Град: -Отговори: -Каква е разликата в различните астрологии?Какви са различията между синастрична астрология, хорарна астрология и натална астрология?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.12.10 09:30#2ИваИваНовакРегистрация: 02.12.10Град: -Отговори: 23от: Каква е разликата в различните астрологии?Астрология на взаимоотношенията (синастрия)

    Една от най-интересните области в астрологията, позволяваща да се изследват отношенията между двама или повече души. Това могат да бъдат съпруг и съпруга, родител и дете, началник и подчинен, приятели, любовници и т.н. Рождените астрологични карти на партньорите се наслагват една върху друга и се изследват взаимодействията между техните Слънца, Луни и планети. Най-популярни и често използвани за анализ на отношенията са взаимодействията между Слънцата на партньорите. Но това далеч не е достатъчно, за да се направи цялостна оценка за всички възможности и усложнения, които произтичат от една връзка. Пълният синастричен анализ, изготвен от професионален астролог може да помогне да се разрешат или предотвратят много голяма част от проблемите, които възникват във взаимоотношенията между хората.

    Натална астрология

    Изучава характера и съдбата на човека. Астрологическата карта (рождения хороскоп) се построява според деня, часа (с точност до една минута) и мястото на раждане на индивида и е абсолютно уникална за всеки. Тя дава информация за характера, талантите, качествата, слабостите, здравето, финансите, семейството, професионалната реализация, социалното положение. Чертае основните събития в живота на човека, проблемите, с които ще се сблъска, възможностите за личностно и духовно израстване.

    Хорарна астрология

    Хорарната астрология дава отговор на зададен конкретен въпрос. Например: “Да приема ли предложението за работа?”, “Ще ми повишат ли заплатата в близките три месеца”, “Къде се намира откраднатия ми автомобил?”. Построява се астрологична карта на зададения въпрос и на база влиянието на Луната и планетите показатели на въпроса се дава отговор. Не всеки въпрос е зададен коректно или момента може да не е подходящ, за да се даде отговор, но в хорарната карта има фактори, които предупреждават астролога за това.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest