Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувам този съм вече от доста време насам..

Сънувам този съм вече от доста време насам..

  • 07.02.12 12:01#1ИванИванНовакРегистрация: 01.08.11Град: -Отговори: -Сънувам този съм вече от доста време насам..Сънувам сън с момиче вече за 2-ри път подред това момиче е напълно непознато за мен никога не съм го виждал но в сънищата ми сме супер близки.

    Първият сън с нея беше такъв: Разкарвам се по улицата с приятели и те ме офертират да ходим на купонче утиваме и тя беше там още като я видях и се лепнах за нея говорехми си през целия сън накрая тя искаше да ми каже нещо важно но се събудих.

    2-рия сън беше такъв: Oтивам на дискотека там сядам на 1 маса и виждам 1 приятелче да стои пред мен предлага ми наркотици които аз приемам след което се озовавам пред 1 блок на 1 пейка с още 2 приятелчета решаваме да утидем на кръчма и утиваме поръчваме си супер странни неща (игри за компютър,плейстейшани) играхме на игри и пихме това момиче беше седнало на моя футиоил и ме беше обгърнало с краката си реших че трябва да я заведя на изискан ресторант, там беше пълно с отрепки и много обратни, подгониха ни всички искаха да ми наранят скрихме се и тя излезна отвън но се забави доста време излизам отвън и тя плачеше прегърнах я и се осмихна след което се сабудих... мерси предварително
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest