Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Лазеха ме всякакви гадинки насън

Лазеха ме всякакви гадинки насън

  • 15.01.12 11:06#1димадимаНовакРегистрация: 15.01.12Град: ПловдивОтговори: -Лазеха ме всякакви гадинки насънсънувам позната стая и легло в което спя с някаква непозната възрастна жена(баба). Тя става от леглото и започва да ми разказва, че отскоро живее в този дом.

    Като оглеждам обстановката аз и казвам че и ние сме имали същите мебели и че когато се пренасяхме в новата къща ни беше много трудно да сглобим стария гардероб. И тогава виждам че едната страна на гардероба е изядена(на дупки) тогава изведнъж започва нещо да ме лази, вдигам завивките а от матрака излизат всякакви гадинки (хлебарки,стоножки и други ) на рояци сякаш извират.

    А жената сякаш не ги вижда и излиза в коридора. Отварям прозореца, а на терасата пране. Викам и дай ми метлата за да измета навън тия гадинки а тя ми отваря входната врата. Казвам и не ще отидат при комшиите и започвам да смъквам прането за да отворя достъп до прозореца. Кказвам и в предния ми сан нямаше пране и ги мачках и изметох навън, а тя седи и ме гледа с злоба, гадинките тръгнаха към нея и отидоха в краката и и от нея остана само прах(изядоха я)стреснах се и се сабудих.

    Тоя сън го санувам вече втори път но това че гадинките изядоха бабата бе като продалжение. Какво ли означава тоя повтарящ се сън??????
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest