Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Една история която ме накара да се замисля...

Една история която ме накара да се замисля...

  • 11.01.12 04:41#1Mirela StoichevaMirela StoichevaНовакРегистрация: 10.01.12Град: СливенОтговори: 5Една история която ме накара да се замисля...Една история. Не е страшна, просто отговаря на поговорката "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти се случи!" или "Каквото правиш, на себе си го правиш!":

    Историята е по действителен случай, случи се преди около 10 год. в едно село.

    Един мъж на околко 55-60год. (зъл) си имал едно старо куче. Един ден решил, че вече не му трябва и отишъл заедно с кучето при един човек който обожавал да убива животни. Мъжът поискал този човек да застреля кучето му.

    Той направил това, което възрастния поискал от него и застерлял кучето, но само 1 път. То не умряло. Но злия стопанин го хванал за един от задните крака и го влиачил до най-близкия боклук, който се намира поне на 2 км от селото. И го оставил там полуживо-полумъртво.

    След 2-3 години този зъл човек, чието било кучето, отива на работа в гората с коня. Качил се на него, обаче конят се е уплашил от нещо и почнал да бяга на долу по гората със все сила. Старият мъж паднал от гърба му, обаче единият му крак се е закачил за седлото и конят го е влачил след себе си с километри... Когато го намерили бил обезобразен и целият в кръв... Умира точно така както кучето...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.06.12 08:57#2ТeddiТeddiНовакРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: Една история която ме накара да се замисля...Карма.. Всичко се връща.. Господ забава, но не забравя..!! Не понасям злите хора.. Как може такова нещо.!? Ужас..!! :cry: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest