- 05.12.11 08:28#1Когато говоря за някой той отнякъде се появяваЗдравейте. Аз и моята приятелка сме на 13. Ще ви разкажа по най-краткият начин историите. Първо да ви кажа нейната история. Миналата седмица тя ми каза че е сънувала пожар. А днес ми каза, че на същото място имало наистина пожар. Какво означава това ?
Ето и моята. Когато говоря за някой той отнякъде се появява днес бях в училище и казвам това момиче ще дойде след .. и броя 1,2,3 и тя наискина дойде Или пък сънувам нещо и след месеци, или година то става. Например днес правихме една таблица по Биология и знам, че съм го сънувала преди. Преди като бях малка първото ми дежа-вю беше, когато се ударих без да искам във вратата. Тогава ми стана малко лошо и имах чувството, че съм се удряла по този начин, на същото място и преди. Какво означава и това ??? Благодаря за отделеното внимание, ще се радвам, ако напишете нещо по въпроса. Извинете, ако имам правописни грешки !ОтговорОтговор с цитат - 12.12.11 06:54#2от: Когато говоря за някой той отнякъде се появяваРазвивате се на душевно ниво, съветът ми е да се научите да използвате тези способности, за да помагате на хора, които са в беда.ОтговорОтговор с цитат
- 25.12.11 02:58#3от: Когато говоря за някой той отнякъде се появяваи аз го имам тоя проблем като говоря за някого и от някаде да се появява или като кажа нещо дори и да не влагам никакви чувства или емоции да става ... е не винаги де но в повечкото случай така се получава ОтговорОтговор с цитат
- 27.12.11 01:20#4от: Когато говоря за някой той отнякъде се появяваНа мен не ми е проблем. Интересно ми е и искам да го осъвършенствам това. ОтговорОтговор с цитат
- 30.01.12 06:37#5от: Когато говоря за някой той отнякъде се появяваИ аз имам подобен "проблем".
Аз когато кажа името на някой човек, той ми звънва по телефона или когато някой ми звъни, без да гледам на екрана на телефона кой е, знам.Не знам дали е лошо или хубаво, но на мен ми харесва, а щом и на теб не ти пречи, значи...всичко е ок. :wink: ОтговорОтговор с цитат - 02.02.12 01:40#6от: Когато говоря за някой той отнякъде се появяваВеднъж бяхме в час и аз много исках баща ми да ми звънне.. И след малко звънна ! Как стана това, незнам. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest