- 29.11.11 11:48#1Магия за любовНякой знае ли изпробван ритуал за любов който работи.
Но да е изпробван и да дава ефект?ОтговорОтговор с цитат - 06.12.11 11:42#2от: Магия за любовТова го знам ,дайте нещо др.ОтговорОтговор с цитат
- 21.12.11 03:25#3от: Магия за любовау леле това с цикъла дали работи?ОтговорОтговор с цитат
- 23.12.11 06:33#4от: Магия за любовТова по принцип работи но трябва и да се обработи кръвта с заклинания и ритуал,аз знам и по яки.ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.12 03:37#5от: Магия за любовАз работя с други системи и досега имам 90% успеваемост,но това с кръвта несе прави просто така ,имаси и други действия които трябв да се извършат преди това.ОтговорОтговор с цитат
- 17.07.12 05:50#6от: Магия за любовПиши в Съновник "любовни магии", или нещо от тоя сорт.. :wink: :wink: Вярвай на Съновник..!! ОтговорОтговор с цитат
- 15.08.12 10:59#7от: Магия за любовсори ама аз не съм сигурна че има такова нещо!
по-добре пробвай да накараш момичетата да те харесват!
ОтговорОтговор с цитат - 18.03.15 11:48#8от: Магия за любов МАГИЯ ЗА ЖЕЛАНИЯ
- 3 СВЕЩИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЦВЕТЪТ
-ЧИНИЯ ПО ВАШ ИЗБОР
-ЗАХАР/ НЕ НА БУЧКИ/
-Сложете свещите на най-високото място в дома, като ги поставите в чиния като разпръсквате захар около тях.Запалете свещите и ПОМОЛЕТЕ вашите ангели пазители за 3 желания:Св.Архангел Рафаил, Св.Архангел Михаил , Св.Арангел Gabriel
- желание за бизнес/ но не за пари като материално благо/
-желание за любов
- и последно за нещо което мислите,че е непосилно на вас да ви се случи.
Публикувай това след третия ден и на четвъртия ще видиш какво става,няма разочаровани. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest