- 25.11.11 08:55#1Пътуване в друго измерениеЕдна жена, не я познавам, приятна на средна възраст ме прати мен и другата и снаха в един тунел. Там изживях големи болки, страдания, ветрове, имаше завързани хора върху който падаха животни. Беше страшно и мъчително. След като паднахме от тунел се озовах на брега на море и разбрах, че ние сме първите хора, в друго измерение и ми стана ясно как сме се появили(пренесли сме се от едно в друго измерение).
Опитах се да върна другата жена обратно в тунела, но той беше прекалено далече в небето,един отвор жълт. След това се пренесох при други хора и започнах да задавам въпроси, за какво е този тунел, къде са др хора,защо точно аз и подобни, а една жена ми каза „След всичките страдания и болки който изживя ,как можеш още да продължаваш да питаш?” И изведнъж ми стана много горещо. След това погледах дясната си ръка и видях едни белег, като от изгорено и докато го гледах се пренесох на пейката на нашета къща. С майка ми се опитахме да разчетем знака от белега. Имаше един кръст но не се виждаше толкова ясно с распънатия Иисус. Срещуположно имаше слънце и луна. Само слънцето имаше цвят жълт. То се намираше м/у палеца и показалеца. В краката на кръста имаше лед обвит с огън стигащи до слънцето и луната. По нагоре към средата на кръста имаше нещо като скали и най-отгоре лед. Това беше най-невероятното нещо от сънят ми.Гледах го и то не изчезваше, веднага си помислих ето значи е истина Бог съществува.
На пейката бяхме аз, майка ми и брат ми веднага попитах мама”Мамо какво става,къде е детето ми? ”А майка ми ми отговори ”Не се притеснявай тя е в добри ръце,още е в другото измерение (онази жена) гледат я като писано яйце” Не се притеснявах,разбрах, че е добре и знаех,че ще ми я донесат. В един момент си помислих, че те материализрат всичко от предното измерение в новото. Защото започнаха да се появяват и другите къщи. Много странен и мистериозен сън,друг път съм имала подобни,но този е уникален.
Моля който знаеш какво означава да ми отговориОтговорОтговор с цитат - 29.11.11 01:14#2от: Пътуване в друго измерениеТова са проекции на подсъзнанието ти(душата) - спомени от минали идвания на земята. Сънят ти подсказва, че е време да научиш повече за съществуването си, да има Творец(бог), но няма идентификация - умът ти контролира подсъзнанието в съня, това те обърква. Следващия път когато се появят ярки картини се отпусни в съня си, без страх и паника се остави на воля в сънното преживяване - ще видиш неща, които ти предстоят и други, които вече са отминали, като цяло започваш да се досещаш, че ти не си тялото, нито ума. ОтговорОтговор с цитат
- 30.11.11 11:47#3от: Пътуване в друго измерениеНа neznaiko dosetliv отговора е перфектен.
Точно това е, което става с теб. Послушай и прочети внимателно какво ти е отговорил neznaiko dosetliv защото това е перфектният отговор на твоя сън.ОтговорОтговор с цитат - 04.12.11 11:44#4от: Пътуване в друго измерениеЛол, тва не са спомени тя е сънувала нещо което тепърва се случва.
Основната тема е че е избрана да участва в бъдещия купон.
Определено як късмет.
Интересното е че си го постнала почти на мига на слънчевото затъмнение на 25 ноември.
Точно е било в 6:09 часа.
Слънце и луна заедно.
Доста силен момент да споделиш тоя важен сън.
ОтговорОтговор с цитат - 05.12.11 05:57#5от: Пътуване в друго измерениеПрез целия си сън имах усещане,че трябва да разкажа на всеки,за това бързах да го побликувам.Аз съм много вярваща.Сънувала съм много подобни истории-Света дева Мария,Тайната вечеря и т.н.Но това трябваше да го споделя.Замисляла съм се по този въпрос,за измеренията,но тази тема на ми е много ясна ))
Благодаря ви ,за прекрасните отговори!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest