- 20.11.11 11:14#1Сънувам бившия си приятелОткакто сме скъсали, е минала почти година... Оттогава насам всичките му 2-3 връзки бяха несериозни, както самият той ми каза, когато излязохме през юни.
Проблемът е, че от април насам поне веднъж в месеца
сънувам, че ми изпраща някакви съобщения или направо ми казва, че ме обича, че съжалява, че иска да се върне при мен и т.н.
Вижте само съвпаденията. След първия такъв сън, който беше изключително ярък и ясен /той ме търсеше, пишеше ми, шептеше ми нещо/, не минаха 3 дена и той ме потърсил през фейсбука на друго момче /този другият се издаде/ и ми стана пределно ясно, че се интересува от мен.
Лятото пък негов много добър приятел, когото изобщо не познавам, ме добави също и мога да потвърдя, че ме следи през него, колкото и да е смешно и тъпо.
Юли месец сънувах, че бившия ми говори през една телена ограда, беше се покатерил, обърнат към мен, и ме питаше: "Ей, откога не съм те виждал!"
А истината е, че се засичаме изключително често по центъра и никога, ама никога не се поздравяваме. Единственият ни разговор беше през юни, когато го извиках навън да излезем неочаквано.
Всички мои приятели, на които съм разказвала историята с всички подробности, считат, че той има чувства към мен.
Вече 3-4 пъти ме спират разни ясновидци по улицата, не ми искат пари или нещо подобно, нито аз ги търся, просто ме срещат и ми казват едно - същото!
Дори тая сутрин се събудих, защото внезапно отворих очи. Пак го бях сънувала и пак ми се обясняваше в същите неща.
Липсва ми ужасно много. Раздялата ни протече по ужасен начин.
Понякога си казвам: "Това което сънувам, са глупости, плод на чувствата ми към него, ревността и т.н." Само че се повтаря една и съща тематика. В сънищата ни сме били винаги насаме, нямало е негови приятелки; а дори когато по улиците съм го виждала за ръка с момиче, не съм реагирала бурно и притеснено, както се очаква.
Мисля, че много, ама много съвпадения ми се навързват. Решила съм да не предприемам нищо повече, а просто да чакам и да си живея живота, да се развивам и да се готвя за кандидатстването. Ама на - пак сънувам, че сме заедно, че си пишем, говорим и т.н!ОтговорОтговор с цитат - 29.11.11 02:45#2от: Сънувам бившия си приятелСледващия път когато легнеш да заспиваш си представи една пътека, по която вървиш, в топло време, пътечката криволичи между дърветата и те отвежда навътре в гората. Докато вървиш по нея усещаш мириса на горски ягоди, уханието на гората, лек полъх в косите ти, усещаш се лека, ефирна, като че ли "ей сега ще литнеш". Стигаш до равна малка полянка цялата е осеяна с жълто-бели цветя, присядаш и се опъваш по гръб сред морето от цветя, отпускаш се блаженно и заспиваш.
Сподели после когато се събудиш.ОтговорОтговор с цитат - 29.11.11 04:24#3от: Сънувам бившия си приятелИнтересно. А каква е логиката ти всъщност ? ОтговорОтговор с цитат
- 29.11.11 11:37#4от: Сънувам бившия си приятелИдеята е да прочистиш подсъзнанието за да можеш да проумееш яснотата на съня си. Докато очакваш ума ти да намери отговори, все повече ще потъваш в нелогизми, които умът ти ще продължава да налага - ако можеш да спреш за миг всичките си мисли, ще "чуеш" отговор-истина.
Съвет:
Върви спокойно по пътя си и не се връщай назад, дори да изпуснеш нещо - може би друг има нужда да го намери. ОтговорОтговор с цитат - 30.11.11 08:52#5от: Сънувам бившия си приятелМерси много, приятелю. Ще го опитам днес. Иначе нощеска заспах особено спокойна, но не зная какво сънувах. Идеята ти обаче е страхотна.ОтговорОтговор с цитат
- 04.12.11 05:00#6от: Сънувам бившия си приятелТемата напред... Нека повече хора да я видят и да ми дадат в действителност тълкувание и обяснение на нещата. :blush: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest