Sanovnik.bg»Форум»Психология и Психотерапия»Кукли на конци под маските си

Кукли на конци под маските си

  • 19.11.11 08:25#1Aleksandra95Aleksandra95НовакРегистрация: 19.11.11Град: -Отговори: -Кукли на конци под маските си Хората са толкова наивни, тях можеш да ги контролираш както си искаш. Те са като кукли на конци. По висшите сили си ги матретират и използват както си искат за тяхна изгода.

    Те се подават на манполацията, защото вярват на ЛЪЖИ! Те не знаят какво искат, освен да си прекарват времето в мрънкане. :cry:

    Всеки човек си има две лица. Едното е тяхното преструване а за другото лице никой, не знае защтото ако някой, разбере яко ще си изпати!

    По-скоро бих казала, че всеки човек стой зад своята маска, и играе ролята си предпазливо.Както обичам да казвам За добрите актиори, няма лоши роли. А ние ВСИЧКИ сме такива и си играем ролите, както ни харесва.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.03.12 03:28#2krisikrisiНовакРегистрация: 30.03.12Град: СофияОтговори: 1от: Кукли на конци под маските си mislq,4e si mn prava naistina e taka
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.01.15 01:04#3ТедиТедиНовакРегистрация: 26.01.15Град: СофияОтговори: 8от: Кукли на конци под маските си Напомняш ми на Хамлет. Да, така е. Но споменаваш силите горе... Е, какво е Господ за невярващия? Може и да няма нищо. Двете най-стряскащи неща са че може или да сме абсолютно сами в тази Вселена, или да не сме. И да, някои хора лесно се манипулират, особено тези, които са ограничени от света, нямат достъп към друга гледна точка. Аз мисля, че съм си наивна. но сега, млада съм, хаха. Да, това ми е оправдание. Но мисля, че се опитвам да кажа, че понякога хората успяват да скъсат тези конци. И не трябва да се очаква, че ще ти кажат тайната, те вече ще са избягали надалече, надалече.

    Повечето хора май не осъзнават, че може да има конци около тях. първата стъпка е да се осъзнаеш. После изучавай това, което става около теб. Наблюдавай, не е нужно да имаш фиксирано, дадено мнение. Просто наблюдавай и се води според чувствата си - дали това е правилно, дали е грешно? Страх ли ме е или ме кара да се чувствам все едно съм у дома, в безопастност?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest