Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Имам чуството че някой ме преследва

Имам чуството че някой ме преследва

• 12.11.11 07:53#1DeboraDeboraРегистрация: 12.11.11Град: -Отговори: -Имам чуството че някой ме преследваИскам да ви споделя колко много ме е страх..!

Попринцип когато сам излязла някаде и трябва да се пребера много ме е страх! Кажете ми защо? Аз сам на 16 и мисля че страха ми трябва да е отминал! Тоест моя страх е от тамното..! От малка го имам незнам защо! Помогнете ми :cry: :cry: :cry:
    Благодаря предварително...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.11.11 12:29#2мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Имам чуството че някой ме преследваМиличка, не трябва да се страхуваш защото това вече е табу за теб. Просто в миналият си живот си имала инцидент и то по тъмно. Няма да изпадам в подробности, но нищо не се повтаря, за това това вече е минало за теб и ти напомня за миналото ти, но ти самата не го осъзнаваш. С две думи, отпусни се и повече не го мисли, ти си силна и волеви проектиран човек, отдай се на домашен любимец. Ако нямаш, си вземи котенце по възможност, то ще те успокои точно както би трябвало да е, но запомни и си повтаряй моите думи когато те е страх. Няма нищо, което може да ти причини това, което е лошо. Нищо лошо няма да ти се случи в тъмного защото ти създаваш с твоите страхове нови страхове, за това ако се отпуснеш и без да се оглеждащ дали някой те следи, само си казваш: ох, я стига вече с тия глупости. Повярвай в себе си и ще си създадеш много висока преграда на защита и увереност в себе си. Успех. Меги.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.05.12 07:54#3bertabertaРегистрация: 22.03.12Град: ВарнаОтговори: 25от: Имам чуството че някой ме преследвастранно е че казваш че се страхуваш когато трябва да се прибереш,от какво от някой в къщи ли?На 16г години е нормално да започнат различни страхове-ако имаш гадже, а вашите ще ти се карат,ако си започнала полов живот,те е страх да не забременееш,ако имаш ниска оценка ,да и ако е тъмно,защото се развиваш хормонално и така се увеличават страховете ти/от какво ли не/всичко това преминава.Само лудите не изпитват страх,важното е да се страхуваш- но без да се паникьосваш,да знаеш че решение се намира за всичко-утрото е по мъдро от вечерта.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.03.13 06:33#4АниАниРегистрация: 07.03.11Град: -Отговори: 10от: Имам чуството че някой ме преследва,,Тъмно,, с ъ !Това е фобия-всеки си има някаква!Страхът се преодолява като излезеш срещу него т.е излез в тъмната част на деня,постой сама на двора и ще видиш ,че нищо няма да ти се случи-тъмнината е просто част от денонощието!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest