Какво е Астрал

  • 29.10.11 11:04#1ЕваЕваНовакРегистрация: 24.04.11Град: -Отговори: 5Какво е АстралПаралелно с нас и нашето измерение съществува друг невидим за очите ни свят в който живеят разни същества. Тези същества се наричат Астрали. Това са духове на хора, Ангели Хранители/въпреки че не са Ангели повечето/ в някой шамански традиции ги наричат Двойници. Това са нашите духове пазители които се грижат за душите ни.

    Всеки от нас притежава такъв който се грижи за душата ни. Хората сме разделени на 3: Тяло, душа и дух. Тялото е материя, то не е въодушевен предмет ако я няма душата, и когато тя си отиде и се отдели остава един предмет който се разпада. Всъщност ние не сме тялото си а душата, нашето Аз, нашето съзнание и всичко което смятаме за себе си е душата ни в едно тяло. Тя му дава живот, сила и енергия да е живо.

    Но също имаме и дух който е отделно и по-висше същество от нашето, духовете си живеят в този Астрал, който е енергийно копие на Земята. Там живеят духовете на живите хора. Когато човек умре той отива в други измерения, но Астрала е само за духове пазители на живи хора и висши духове които имат правото и способността да минават между измеренията.

    Тези духове се разделят на няколко групи: има Ангели Астрали, има Демони които са вампири и служат на тъмната страна, има и такива които си гледат живота и са си просто Астрали. Много хора започнаха да стават жертви на такива и то повечето от тези от тъмната страна. Тогава човек започва да чува гласове, да вижда сенки, да усеща чуждо присъствие и др.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.01.12 09:07#2TreliKardiaTreliKardiaНовакРегистрация: 03.01.12Град: -Отговори: 2от: Какво е АстралИнтересно. ОтговорОтговор с цитат
  • 23.03.12 09:29#3Aleksandrina Aleksandrina НовакРегистрация: Град: ВарнаОтговори: 5от: Какво е АстралАз имам проблем с духове на живи хора , тормозят ме как да се отърва от тях , моля отговарайте ми на скайп al3nka4ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest