- 29.10.11 01:39#1Сънувах починалата си бабасънувах баба ми че ми казва остани при мен, аз и казах че не мога и тя заспа и аз си трагнах, лош или хубав сън е това?ОтговорОтговор с цитат
- 29.10.11 10:22#2от: Сънувах починалата си бабаНе е хубав сън.ОтговорОтговор с цитат
- 06.11.11 09:02#3от: Сънувах починалата си бабаСпоред мен е хубав, защото баба ти те обича много и винаги ще е до теб.ОтговорОтговор с цитат
- 02.12.11 12:44#4от: Сънувах починалата си бабаПо принцип сънят ти вещае някакъв страх който ти обзема цялото съзнание и се притича сънят ти да те направи по силна за да се справиш с този си твои страх а сънят ти вещае че бабати която те е обичала винаги те предупреждава че винаги ще е до теб и ще те чака да ти помогне когато имаш нужда.
Не е лош сънят ти тя те е питала дали искаш да останеш на базата на твоят страх т.с дали да се предадеш, след което ти отказваш защото знаеш че това е краят ако отидеш при нея това значи че ще се справиш сама с този си твои страх който толкоз много те обезпокоява ще намериш сили в себе си.
МегиОтговорОтговор с цитат - 09.05.12 09:32#5от: Сънувах починалата си бабаБлагодаря ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest