Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»МОТМАН: човекът пеперуда

МОТМАН: човекът пеперуда

  • 23.10.11 09:54#1ЕваЕваНовакРегистрация: 24.04.11Град: -Отговори: 5МОТМАН: човекът пеперудаЛоша работа...вампирите почнаха да прелитат из Лондон и насам-натам.... Според мен това е просто демон , излязъл от дълбините на ада , за да прави злини по земята.

    МОТМАН: ЧОВЕКЪТ ПЕПЕРУДА ОТНОВО СЕ ПОЯВИ Виждат го за
    последно през април 2005 г. на лондонско гробище.
    Мотман, станал известен след филма с Ричард Гиър “Послания от мрака” ( “ The Mothman Prophecies” ) , не е легенда или измислица на сценаристи. Проверка в полицейските архиви на градчето Пойнт Плезънт, Западна Вирджиния, САЩ показва, че само за 14 месеца от ноември 1966 до декември 1967 г. той е наблюдаван стотици пъти от жителите в района. Над 150 души свидетелстват за срещите си с крилатия непознат, петима от тях са полицаи. Всички те го описват като високо над 2 метра същество, сиво или черно на цвят, с размах на крилете над 3 метра. Очите му са хипнотични и ярко червени. Мотман е забелязан да левитира и лети без да движи крилете си. Появата му предизвиква необясними аномалии в електронната апаратура. ТВ и радио емисиите се побъркват като при силна магнитна буря, телефоните се държат странно. Техниката реагира сякаш е “нападната” от враждебни електромагнитни полета.

    Мотман се появява в райони на големи аварии и катастрофи и е предвестник на масова смърт.

    През април 2005 г. колегите ни от Лондон съобщиха, че човекът-пеперуда е забелязван многократно в северната част на града. Британските медии нарекоха феноменалното създание “Вампира от Хайгейт”. Две години след появата му в Щатите, Мотман лети и в района на хълма Хайгейт, северен Лондон. В началото на тази година полицията е засипана от обаждания на изплашени лондончани, видели високо и черно крилато същество. Най-често Мотман е засичан на гробището Хайгейт, разположено на върха на хълма. Появите му обаче не са от днес.
    10 август 2004 г. Мотман е заснет на моста в Ръсел, щат Охайо от американския уфолог Стивън Рей, който прави няколко уникални снимки, които в-к “Свръхестественото” публикува в този брой.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest