Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Реалността и бъдещето...

Реалността и бъдещето...

  • 10.10.11 10:47#1РалицаРалицаНовакРегистрация: 08.09.11Град: СофияОтговори: 7Реалността и бъдещето...Кабала ни учи теоритично, че има 10 нива на вселената и Земята е първото. Да предположим, че и демоните и другите "низсши" същества са реалност /изкривена/, че те нямат енергия и измъчват хората и се хранят със душите им, ако ги няма тях, няма да има и проблеми и мъка, и болка на Земята. Ако „Господ” искаше да ги няма тях нямаше да ги има, той е всемогъщ. Вселената си има ритъм, който не бива да се нарушава. Аз винаги съм приемала, “Земята” като ад, и че ни изпращат тук с някаква цел,мисия, може и да сме се провинили или за да изтърпим наказанието си.."земята" да е така нареченият затвор от който зависи дали ще се върнеш отново към блаженството или ще бъдеш прокуден завинаги и тъй като като цяло в повечето случаи човешкото същество е създадено със много любов, и по природа човека е добър, то някакси трябва да си получи и заслуженото, и да се научи. Точно това страдание, точно тези мъки и болки ни ги причиняват низшите същества, почти всички хора се страхуват от смъртта и затова търпят болката и страданието, ако знаят или поне са изживели смъртта си дори за кратко, те ще желаят смъртта си, защото знаят със сигурност, че след нея ако са живели праведно ще настъпи онова "блажено" чувство..Че има живот и след смъртта. Хората които идват на „Земята”, идват с цел да се провери тяхната вяра, да изтърпят наказанието си и да направят избор - да живеят праведно или да затънат още повече. В зависимост от избора си ако е праведен се връщат в по-горните светове, ако е грешен зависимост грешките, ако са малки те се превръщат отново във хора, ако са непростими стават демони, вампири, духове. Това е вече краят – нйа-ниското ниво. Тези низсши същества /демони,духове,вампири и т.н/ се хранят със душите на човешките същества, извличат енергията от тях която им е нужна за живот. Ако не се хранят умират и тази смърт е вече „истинска”, те повече нямат място във Вселената. Всичко е просто, човешкият живот е изпитанието което или ще ни изцели и ще ни научи или ще ни погуби завинаги.

    На Земята има и щастие и нещастие, равновесие точно затова защото, ако имаше само болка или само щастие нямаше какво да научим, ако имаше щастие нямаше да го оценим, а ако имаше само болка нямаше да можем да издържим. Една проста думичка - БАЛАНС.

    Точно след така нареченият „Апокалипсис” може да се случи точно това на хората от тази планета най-накрая да им се прости да им се даде знанието и духовната висота, а нечистотията да се изчисти един път завинаги. Да настъпи "Раят", да се спре с това наказание и да се изчистят ненаучилите се през вековете.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.11.11 08:13#2мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Реалността и бъдещето...Мила, не се стърпях да ти пиша моето мнение.
    Ти си много страдала личност, която иначе е здраво стъпила на краката си и знае какво иска, но си доста боязлива, доста недоверчива. Какво толкоз си изстрадала, защо си толкоз извратена от живота, какво става с твоите партньори, къде отидоха ? Не бива, мила, излез от тъмнината. Ела в светлината, тук е много красива приказка и трябва да се наслаждаваш на всеки изживян миг. Дори това, че ми четеш писмото е една наслада от факта, че имаш очи да го правиш и сърце да го проумееш, и разум да го усъвършенстваш. Моля те, не бъди черногледа, отдай се на момента, влез в приказката. Меги.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.08.12 07:03#3TeodorraTeodorraНовакРегистрация: 08.08.12Град: ПловдивОтговори: 4от: Реалността и бъдещето...По тази логика.. изпращат ни тук, за да изстрадаме.. това все някога трябва да има край и той може да е апокалипсиса може да сме просто експеримент, а сега сме се развили и разбираме това, така че.. просто край!ОтговорОтговор с цитат
  • 07.11.12 07:43#4cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Реалността и бъдещето...и аз мисля че всеки от нас е дошъл с определена мисия на земята.вярвам също в прераждането.аз знам че съм била убиец на малки деца.в този живот деца нямам.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest