Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Денят на раждане и неговото значение

Денят на раждане и неговото значение

  • 21.11.10 03:59#1мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266Денят на раждане и неговото значениеОще от дълбока древност хората са следели пътя на Луната и нейното отражение върху живота им.

    Така те са определили добри и лоши дни според положението на Луната.

    Първият ден от месеца е лош само сутринта. Родените на този ден ще са умни и щастливи. Болните на този ден оздравяват, може с успех да купувате и продавате.

    Вторият ден е лош по обяд. Родените на този ден ще бъдат добри търговци, бодри и усмихнати през целия си живот. Няма да боледуват. През този ден може да вършите всякаква работа и пътувания, но не садете растения.

    Третият ден е лош между 14 и 16 часа. Родените на този ден ще са здрави и силни, но с лош характер. На този ден не започвайте нищо и не тръгвайте на път. Не се женете на този ден. Много се пазете през лошите часове.

    Четвъртият ден е лош само сутринта. Родените през този ден ще бъдат силни и красиви, но с лош характер. Те не боледуват. На този ден е хубаво да се започва нещо, което е важно, защото ще се уреди добре. Работата ви ще спори. Петият ден е лош в 3 часа. Родените през този ден ще боледуват, но от леки болести. През този ден може да вършите всякаква работа, но не купувайте и не продавайте. Не подарявайте нищо на този ден.

    Шестият ден е лош сутринта. Родените на този ден ще бъдат честни и скромни хора. На този ден можете да вършите всичко, да започвате всякаква работа, да купувате и да пътувате.

    Седмият ден е лош. Родените на този ден нямат късмет в живота. На този ден не трябва да се започва нищо, не трябва да се сее или пътува. Не се подстригвайте! Пазете се от болести и злополуки.

    Осмият ден е лош по обед. Родените на този ден ще са умни и красиви. Този ден е подходящ за учения и забавления. Всяка работа ви спори и е успешна. Сънуваното на този ден е лъжлив сън.

    Деветият ден е лош сутринта. Родените на този ден няма да постигнат огромно богатство, но няма и да са в мизерия. На този ден може да вършите всякаква работа, но най-вече може да давате на заем и да садите растения. Не купувайте животни на този ден.

    Десетият ден е добър. Родените на този ден ще са дълголетници. Може да работите и пътувате, да строите и да се жените. Ако изгубите нещо на този ден, няма да го намерите.

    Единадесетият ден е добър. Родените на този ден ще са много умни. На този ден можете да вършите всичко с успех. Добър ден е за сватби. Дванадесетият ден е лош сутринта. Родения тогава не го бива в учението. Денят е добър за работа, но не бива да се купува и продава. Скарате ли се с някого праз този ден, дълго няма да се сдобрите.

    Тринадесетият ден е добър. Родените на този ден не трябва да пият алкохол. Можете да вършите всичките си работи с успех.

    Четиринадесетият ден е добър. Родените на този ден няма да имат влечение към учението, а към труда. Денят е подходящ за покупки и започване на нещо ново. Посаденото на този ден ще расте добре. Изпитите билки на този ден лекуват успешно.

    Петнадесетият ден е лош вечерта. Родените на този ден ще бъдат дълголетници. На този ден е добре да се купува, а не да се продава. Да се съшива, а не да се крои. Не си режете косата на този ден.

    Шестнадесетият ден е лош сутринта. Родените на този ден ще обичат повече да печелят по лесен начин, но не и от труд. Купувайте и продавайте, но не започвайте нещо ново на този ден.

    Седемнадесетият ден е лош. Родените на този ден често ще боледуват. Не правете нищо, не започвайте нищо. Загубеното на този ден няма да се намери.

    Осемнадесетият ден е лош сутринта. Родените на този ден ще бъдат много умни. Може да пътувате и да търгувате, да работите и да правите рискови сделки. Всичко ще успее.

    Деветнадесетият ден е лош по обед. Родените на този ден ще бъдат много ученолюбиви и прилежни. Може човек да пътува и да се весели. Не пътувайте по вода.

    Двадесетият ден е добър. Родените на този ден са умни и щастливи. Рядко ще боледуват и бързо ще преминава болестта им. Всяко започнато нещо бързо ще има успех.

    Двадесет и първият ден е лош. Родените на този ден няма да имат успех в живота. На този ден не трябва да се работи, да се търгува и да се строи. Не се гадае и не се обличат нови дрехи.

    Двадесет и вторият ден е добър. Родените на този ден ще са весели и добри хора. Всичко започнато тогава ще е добре. Хубаво е да се правят сватби и кръщенета. Това е добър ден за учение и врачуване.

    Двадесет и третият ден е добър. Родените на този ден ще са здрави и силни хора. Хубаво е да се започват нещата. Много успешен лов и риболов ще имат хората на този ден. Добре е да се започне нещо, в което трябва да се успее.

    Двадесет и четвъртият ден е лош. Родените на този ден ще наследят професията на родителите си. Не се работи нищо, защото няма да е успешно.

    Двадесет и петият ден е добър. Родените на този ден ще са силни и храбри. На този ден не трябва да обещавате на никого нищо и да се кълнете.

    Двадесет и шестият ден е добър. Родените на този ден често ще боледуват. Денят е хубав за започване на градеж, за вдигане на сватби и за сеене. Ако нещо се загуби, то ще бъде намерено.

    Двадесет и седмият ден е добър. Роденият на този ден ще живее дълго и щастливо. Денят е хубав за сватби и търговия. Препоръчително е да се започват строежи.

    Двадесет и осмият ден е лош сутринта. Родените на този ден няма да имат късмет, но ще са здрави, учени, трудолюбиви и упорити. Добре е на този ден да се учи и чете, но не и да се работи.

    Двадесет и деветият ден е лош между 1 и 4 часа. Роденият на този ден ще бъде много умен и начетен. Денят е подходящ за търговия и явяване на изпити. Тридесетият ден е добър. Родените на този ден са много добродушни и жалостиви. Денят е подходящ за добра работа и придобиване на успехи.

    Тридесет и първият ден е добър. Родените през този ден са много умни и много трудолюбиви. Добре е да се започва ново дело, защото ще има успех. Сънищата, сънувани през този ден, не се сбъдват.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.07.12 10:51#2ТeddiТeddiНовакРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: Денят на раждане и неговото значениеДеветнадесети ден.. Напълно вярно..!! :wink: ОтговорОтговор с цитат
  • 23.07.12 12:37#3edno momi4e...edno momi4e...НовакРегистрация: 12.04.12Град: -Отговори: 54от: Денят на раждане и неговото значение24 ден не е лош! Не е вярно, че ще наследя професията на родителите си, да не би да имам 2 професии от различни сфери и то!!! ОтговорОтговор с цитат
  • 27.08.12 09:52#4МихаелаМихаелаНовакРегистрация: 15.08.12Град: ДобричОтговори: 21от: Денят на раждане и неговото значениене е вярно! а и кой ще сади цветя!?ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.12 09:42#5edno momi4e...edno momi4e...НовакРегистрация: 12.04.12Град: -Отговори: 54от: Денят на раждане и неговото значениевсички дати смятани за "лоши" за напълно грешни! всеки ден е прекрасен и уникален, не можете да отнемете това !ОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.12 09:56#6cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Денят на раждане и неговото значениеза 27 ден е абсолютно вярно.има още някой допълниния.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.12.12 01:39#7super_girlsuper_girlНовакРегистрация: 13.10.12Град: -Отговори: 17от: Денят на раждане и неговото значениеза 19 ВСИЧКО Е ВЯРНО!!! :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 15.06.13 12:18#8IvetooIvetooНовакРегистрация: 22.07.11Град: -Отговори: 23от: Денят на раждане и неговото значениеПри мен за 17 ден не мога да се съглася, здрава съм като куче боледувам много рядко и то за кратко ))ОтговорОтговор с цитат
  • 03.10.13 09:01#9Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74от: Денят на раждане и неговото значениеи аз съм на 24..но лош чак..ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest