Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Денят от седмицата на какво влияе

Денят от седмицата на какво влияе

  • 21.11.10 03:59#1мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266Денят от седмицата на какво влияеВ ПОНЕДЕЛНИК НЕ ДАВАЙ ПАРИ, А ВЗЕМАЙ
    Родените в понеделник са красиви хора. Ако детето тръгне на училище в понеделник за пръв път, то ще помни всичко. Какъвто е понеделникът, такава ще бъде и цялата седмица. Ако те мързи да работиш, такава ще ти е цялата седмица - ще те мързи. Ако в понеделник дадеш пари – цяла седмица ще даваш. Ако в понеделник вземаш пари – цяла седмица ще вземаш.

    ВЪВ ВТОРНИК НЕ СЕ ТРЪГВА НА ПЪТ
    Вторник е лош ден. В този ден не се започва нищо. Родените във вторник нямат късмет в живота. Във вторник не се сади нищо и не се тръгва на път. Всеки вторник има зъл час и никой не го знае кой е. Във вторник не бива да се кроят дрехи. Най-лош е първият вторник на Великите пости. Който се роди в този ден, ще бъде нещастен.

    В СРЯДА НЕ СЕ ТУПАТ КИЛИМИ
    Човек, роден в сряда, е щастлив и късметлия. Каквото е времето в сряда, през следващите дни от седмицата ще се обърне. В сряда не бива да се започва никаква работа и не трябва да се дават пари на заем. Жените не бива да тупат постелките си в сряда, защото късметът им ще избяга през прозореца.

    В ЧЕТВЪРТЪК СВАТБИ СЕ НЕ ПРАВЯТ
    Който се роди в четвъртък, ще пътува много. Не е хубаво в този ден да се работи, защото ще има злополука. В четвъртък не се правят сватби, защото младите ще се разделят. Не се започва нищо, не се закупува животно, не се сади дърво. Пролетно време садете цветята си в четвъртък, ако искате да са буйни и красиви. Момиче, което се къпе в четвъртък, ще се омъжи щастливо.

    В ПЕТЪК НЕ СЕ КЪРПЯТ ЧОРАПИ
    Роденият в петък няма да има богатство. В петък не се започва нищо, не се тръгва на път, не се сее. Дрехите, скроени в петък, носят нещастие на този, който ги носи. Ако в петък времето е хубаво, през следващите дни ще е лошо и обратно. В петък не бива да се шие. Хубаво е в петък да се меси питка.

    В СЪБОТА ВЕЧЕРТА СЕ СЪНУВАТ ПРОРОЧЕСКИ СЪНИЩА
    Родените в събота са весели и богати хора. Те са предпазени от действието на злите сили. Родените на този ден имат пророчески сънища и могат да говорят с умрелите. В събота е хубаво да се тръгне на дълъг път. В събота не се правят годежи и сватби. Ако младо момиче си мие косата в събота, ще има щастлив брак. Не е хубаво да се започва някаква работа в събота.

    В НЕДЕЛЯ СЕ РАЖДАТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ХОРА
    Най-щастливите хора са родени в неделя. Те са здрави, късметлии и богати. Родените в неделя са много красиви хора. В неделя не трябва да се работи, а трябва хората да се веселят. Не садете цветя в неделя, защото скоро ще изсъхнат. Не чистете къщата си, защото заедно със сметта ще изхвърлите и парите. Не бършете праха в неделя, защото си избърсвате късмета за следващата седмица.

    Надявам се, че тази статия ви е харесала. Ако имате въпроси аз съм на ваше разположение
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.01.12 04:19#2АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Денят от седмицата на какво влияеАз също съм родена в събота.И аз имам пророчески сънища и починалите ми близки мога да кажа даже, че ме преследват и ме плашат. :cry: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest