Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Бъдещето, което заслужавате

Бъдещето, което заслужавате

  • 12.09.11 10:20#1РалицаРалицаНовакРегистрация: 08.09.11Град: СофияОтговори: 7Бъдещето, което заслужаватеКолкото и да се опитвах да видя добрината, напредъка – те липсваха. Идва един момент, във който всеки трябва да си научи урока, дойде ред и на човечеството. Отказах се напълно. На човешката раса и се даде най-скъпото – избор. В замяна какво се искаше малко повече уважение и благодарност. Какво се получи в замяна – неблагодарност и високомерие.

    Милиони пропиляни шансове, снизходителност, която няма граници, и вяра, че все някога „очите на слепците” ще се отворят. Всеки има избор и трябва да си понесе последвията от него. Понякога вярата, надеждата и любовта са по-лош избор от апатията, жестокостта и омразата.

    Хората не заслужават това, което се смята да им се даде. Те не заслужават духовно израстване, нещата трябва да си останат такива. Близо е трагедията им, хиляди години се усмеляват постепенно да утоляват желания и нагоните си. Капка по капка – вир и „БУМ”. Скоро ще дойде времето, в което няма какво повече да искат, към какво да се стремят и какво да утоляват. Тогава ще настъпят мъките и болките, тогава ще настъпи истинския ужас, когато няма какво повече да вземат, няма какво повече да получат. Ще желаят смъртта си, но тя няма да им се дава.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.11 06:16#2ЕваЕваНовакРегистрация: 24.04.11Град: -Отговори: 5от: Бъдещето, което заслужаватеТака сме създадени!
    Всеки е правил грешки през живота си, сигурна съм дори и ти. Човешко е да се греши, може би дори ние самите сме само една огромна грешка. И все пак някои хора са добри по природа, а други могат да станат такива. Съгласна съм с теб, че ни се дава прекалено много и, че всички имаме ИЗБОР, но все пак животът на някои(дори на повечето) е наистина жесток. Недей да ни съдиш каквото и да заслужаваме!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.10.11 03:45#3vqrna na isus vqrna na isus НовакРегистрация: 22.08.11Град: ПерникОтговори: 32от: Бъдещето, което заслужаватеБиблията казва и ще настанат усилни времена защото човеците ще бъдат горделиви, себелюбиви, сребролюбиви, свирепи, неприятели на доброто, факт. ps: ОтговорОтговор с цитат
  • 13.10.11 10:40#4РалицаРалицаНовакРегистрация: 08.09.11Град: СофияОтговори: 7от: Бъдещето, което заслужаватеДа, ще настъпят, но на хората ще им се даде възможност отново. Не знам дали я заслужават обаче.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest