Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън, който започна да се сбъдва

Сън, който започна да се сбъдва

• 27.08.11 04:00#1annaannaРегистрация: 27.08.11Град: -Отговори: -Сън, който започна да се сбъдваЗдравейте, искам да ви споделя един сън който сънувах преди около година. Бях на остров обикалях по крайбрежната ивица, имаше много магазинчета с екзотични стоки, арабски...но по скоро изглеждаше като туристическо място...вървях доста и имах среща с любовта на живота ми, не му знаех името, или как изглежда...но знаех че е моя мъж всичко наоколо ми изглеждаше познато,и точно когато го срещнах преди да му зърна лицето се събудих.

След няколко дни по телевизията гледах едно предаване, за Малта и знаех че това е мястото, споделих с майка ми за съня, и как имам чувството че съм била там....Няколко месеца след този сън се запознах с един мъж, не след дълго пламна любов между нас, и започнахме да планираме ваканция, аз си мислих за някои гръцки остров но той ми предложи Малта. И много настояваше да е там...след което аз му споделих за този сън....не ви ли изглежда като пръст на съдбата това, сега всичко е планирано, резервациите са направени и потвърдени..

Преди 2 месеца обаче сънувах и друг сън, появи се възрастен мъж които ми каза че на 2 февруари ще съм бременна, и ми поясни да запомня това...а днес сънувах нещо друго,което не ми харесва и не знам какво означава..но се надявам да не е от тези сънища които пророкуват, сънувах риба, сготвена на големи парчета ,но не ни хареса как мирише на компанията която беше с мен и не знам защо я сложихме в сак на пода, но след малко като се обърнахме имаше голяма локва с кръв която се образуваше отстрани оранжева кръв,много гъста.. избърсахме я, и пак се появи.

Моля ви, кажете ми какво мислите за всичко това,и се надявам на на вашата позитивна енергия която да огрее моята нова любов, и да сме щастливи заедно ... :love:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.08.11 12:13#2juliejulieРегистрация: 12.08.11Град: -Отговори: 6от: Сън, който започна да се сбъдваМного се радвам за теб, щом така добре са се развили нещата. И аз съм имала подобен сън, само че беше на село и познавах момчето. Не мисля, че той е този, който търся, но всичко в съня ми изглеждаше поразително реално и дори усещах всичко около себе си, не знам при теб така ли е било. Сега относно твоя сън: не съм спец, но знам, че по принцип когато сънуваш старец, може да значи придобиване на умения, на мъдрост. Точната дата, когато се сънува, също значи предсказание. А за рибата не знам много, ако ти си я готвила, значи в семейството ти ще има някаква промняна, вероятно става въпрос за предния ти сън. Сакът знам, че щом е пълен, значи е на хубаво - пътуване, екскурзия, нещо такова. Кръвта значи истина, оранжевото значи, че това, което искаш, ще стане, но бавно. Не мога да ги свържа точно, но не мисля, че съня ти е на лошо, пак казвам, че не разбирам много, но дори и баба ми, лека и пръст, ми е казвала, че невинаги лошите сънища значат лоши неща, спокойно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest