- 18.11.10 09:40#1Фейсбук и гаданияЗдравейте,
на няколко пъти си гледам с едно приложение във фейсбук - Джазве.
В началото не вярвах, но в последствие вече 3 последователни гледания ми се случва точно каквото ми излезе като предсказание...
Дали е възможно това или аз просто си въобразявам?ОтговорОтговор с цитат - 19.11.10 11:18#2от: Фейсбук и гаданияFacebook - както ние го наричаме в моя град Интригабук! Няма такова нещо да се сбъдва, това което казва "Джезвето", поне аз така мисля!
Просто е било съвпадение, дори и три пъти да ти се случва! ps: Не забравяй, че във FB всички игри и приложения са измислици.ОтговорОтговор с цитат - 10.12.10 08:08#3от: Фейсбук и гаданияАз също съм си гледала на това и нищо не ми се е сбъднало..Просто това е приложение ,можеби при теб е съвпадение ОтговорОтговор с цитат
- 14.12.10 09:26#4от: Фейсбук и гаданияОоо, не вярвайте на подобни глупости и простотии.
Фейсбук не води до нищо добро, дори витруалните "приятелства", които уж се създават са по-скоро във Ваш ущърб. Нека думите ми не се тълкуват като упрек към милионите потребители или пък като опит да разубеждавам някой да се регистрира.
Подобно на всичко във ФВ, и тези гадания са неверни. Не се доверявайте. Пробвала съм многократно, но нищо не се сбъдна, а бяха писани само общи приказки...ОтговорОтговор с цитат - 12.04.11 09:49#5от: Фейсбук и гаданияТова е приложение, точно като късметча"т.е. написани са на примерно 33 предсказания, ти просто теглиш и на случаен принцип ти се пада някое, това не е предсказания.
Факта, че ти се сбъдва три пъти, хмм да го наречем съдба.
Д.Г.ОтговорОтговор с цитат - 29.06.13 11:11#6от: Фейсбук и гаданияАз на facebook не вЕрвам. ОтговорОтговор с цитат
- 26.09.13 08:54#7от: Фейсбук и гаданияТова са пълни простотии във Фейстбука гледане на кафе джезве, това е за шега и разнообразие не се връзвай на подобни глупости,вярват хора само с извратена психика. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest